Toplo i sunčano jesensko vrijeme idealno je za modne igre i kombiniranje modnih komada koji će itekako privući pažnju. Upravo jednu takvu šik street style kombinaciju pokazala je zgodna mama koja je sa svojom kćeri prošla središtem Zagreba.

Galerija Street style mama iz centra Zagreba - 5 Street style mama iz centra Zagreba - 7 Street style mama iz centra Zagreba - 4 +5 Street style mama iz centra Zagreba nosi veliku torbu modne kuće Saint Laurent, model Icare

Street style mama pokazala je sjajan stil odjevena u traperice svijetlo plave boje koje su na rubu ukrašene bijelim perjem. Uz efektne traperice izvrsno su pristajale tirkizne štikle izrađene u kombinaciji baršuna i prozirnog plastičnog materijala talijanskog brenda Alevì Milano.

Street style mama iz centra Zagreba - 7 Street style mama iz centra Zagreba u tirkiznim štiklama i trapericama s perjem (Foto: Josip Moler/Cropix)

Gornji dio svog street stylea složila je od crne majice s malim bijelim logom preko koje je nosila fini crni sako sa srebrnim gumbima ukrašenima lavljom glavom. Za dašak luksuza outfitu je dodala veliku crnu torbu ukrašenu zlatnim slovima YSL, što je skraćenica imena slavnog francuskog dizajnera Yvesa Sainta Laurenta, osnivača modne kuće Saint Laurent.

Street style mama iz centra Zagreba nosi štikle brenda Alevì Milano Street style mama iz centra Zagreba nosi štikle brenda Alevì Milano (Foto: Alevi Milano)

Za još malo šik stila tu su i sunčane naočale vintage dizajna s velikim okruglim okvirima zlatne boje, dok je decentan nakit lijepo zaokružio street style mame iz centra Zagreba, koju smo već imali prilike vidjeti u drugoj sjajnoj kombinaciji.

Tada je nosila popularan model štikli Rockstud s potpisom Valentina Garavanija, torbu modne kuće Dior i prekrasnu ružičastu košulju s remenom koju je kombinirala uz svijetle skinny traperice.

Street style mama iz centra Zagreba - 3 Street style mama iz centra Zagreba u cipelama s potpisom Valentina Garavanija (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nije Gucci, nije Prada, ali ova kultna torba oduševila je i na zagrebačkim ulicama Dama iz Zagreba s kultnom torbom Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 2 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 3 +8 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 4

Zgodna mama iz centra Zadra u mrežastim gležnjačama koje će podići svaku kombinaciju Zadarske ulice pravo su vrelo modne inspiracije Mrežaste gležnjače efektan su dodatak svakog stajlinga Zgodna mama u mrežastim gležnjačama u Zadru +0 Gianvito Rossi, Helena mrežaste gležnjače rasprodane su

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju