Dior je predstavio novitete za jesen pod nazivom "Dior en Diable".

Galerija Jesenske nijanske Dior ruževa (Foto: Dior) - 5 Jesenske nijanske Dior ruževa (Foto: Dior) - 4 Jesenske nijanske Dior ruževa (Foto: Dior) - 3 +10 Jesenske nijanske Dior ruževa (Foto: Dior) - 2

Kreativni direktor Diorova make-up odjela Peter Philips, govoreći o inspiraciji za boje u jesenskim paletama, podsjetio je na odvažnost Christiana Diora koji je svoje klijentice odijevao u anđeoski ružičastu, ali i gotovo toksičnu narančastu boju.

Na tom tragu nastala je i nova kolekcija jesenskog make-upa koja ima ponešto za svakoga - i za one koji se vole uklopiti u tamnije jesenske tonove, ali i za one koji su spremni okrenuti se nešto odvažnijim, vatrenijim tonovima.

Diorov ruž tako dolazi u šest nijansi od one boje kože do snažne crvene. Tu su i dvije nijanse tekućeg ruža, narančasta i crvena, kao i nove palete za oči u kojima su se u Dioru poigrali kontrastnim jesenskim bojama, ali i nešto odvažnijim nijansama koje su u skladu s "đavoljom" tematikom nove kolekcije.

U Dioru su ponosni i na nove nijasne rumenila za koje kažu da obraze pokrivaju čistom i odvažnom ženstvenošću.

Jesen je sa sobom donijela goruću narančastu, ali i ružičastu boju koja, kažu u Dioru, i nije nevina kako se čini. Philips objašnjava kako se radi o dva lica ljepote za različite trenutke i različite tonove kože.

Novitete iz Diora pogledajte i u našoj fotogaleriji.

Dior noviteti - jesen 2018. (Foto: Dior) Dior noviteti - jesen 2018. (Foto: Dior) (Foto: Dior)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju