Catherine Middleton velika je ljubiteljica modnog stila prerano preminule princeze Diane te ga s ponosom oponaša u svojim javnim pojavljivanjima, na veliko oduševljenje obožavatelja kraljevske obitelji.

Galerija Catherine Middleton odala je počast princezi Diani Catherine Middleton i princeza Diana - 6 Catherine Middleton i princeza Diana - 2 +5 Catherine Middleton u haljini Jenny Peckham nakon rođenja princa Georgea

Primjerice, rado nosi haljine Catherine Walker, koja je bila jedna od omiljenih francuskih dizajnerica Williamove majke.

Po uzoru na točkastu kreaciju koju je princeza Diana nosila nakon rođenja princa Williama vojvotkinja od Cambridgea odabrala je i svoju haljinu za prvo pokazivanje princa George ispred bolnice St. Mary u Londonu 22. srpnja 2013. godine.

Prva Dianina kreacija s Petar Pan kragnom nakon rođenja princa Harryja bila je također inspiracija za izdanje Catherine Middleton nakon rođenja princa Louisa prošle godine.

Catherine Middleton i princeza Diana - 8 Catherine Middleton u nekoliko je navrata nosila i vrijednu tijaru princeze Diane (Foto: Profimedia.hr / Getty Images / Coverimages)

Catherine Middleton odaje počast princezi Diani noseći i njezinu tijaru na važnim događanjima, koju je ona dobila kao svadbeni poklon od kraljice Elizabete II. davne 1981. godine.

Ne zaboravimo ni to da je princ William isprosio ruku lijepe Catherine s 14-karatnim prstenom od safira koji je nekoć pripadao njegovoj majci.

Catherine Middleton na 2. danu Wimbledona Catherine Middleton: Haljina koja je zaustavila govorkanja o četvrtoj trudnoći vojvotkinje

Ne čudi stoga što je vojvotkinja od Cambridgea i na nadavno održanom krištenju malog Archieja odala počast svojoj svekrvi noseći njezin par bisernih naušnica. Točnije, odabrala je par naušnica koje je princeza Diana imala na uškama kada je prije 35 godina krstila Archiejeva oca – princa Harryja.

Lijepe biserne naušnice vojvotkinja je sparila s haljinom Stelle McCartney, trakom za kosu Juliette Botterill i crvenim štiklama luksuznog brenda Emmy London.

Catherine Middleton i princeza Diana - 9 Vojvotkinja od Cambridgea nosila je naušnice princeze Diane na Archiejevom krštenju (Foto: Profimedia.hr / Getty Images / Coverimages)

Zavirite u našu fotogaleriji i pogledajte trenutke u kojima je Catherine Middleton svojim modnim izdanjima odala počast princezi Diani.

Pogledajte i:

Princeza Diana: Haljina koja je uvela novu moćnu modnu kategoriju Princeza Diana u Serpentinskoj galeriji 29. lipnja 1994. godine Princeza Diana u kreaciji Christine Stambolian Princeza Diana u osvetničkoj haljini 1994. godine +0 Diana i Charles vjenčali su se 1981. godine, a formalno razveli u kolovozu 1996.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju