Catherine Middleton privlači pažnju svojim modnim kombinacijama gdje god se pojavi, a osobito u posljednje vrijeme kada se šire govorkonja o njezinoj navodnoj četvrtoj trudnoći.

Galerija Catherine Middleton na 2. danu Wimbledona Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton - 3 +3 Zara, 149,90 kn

Iako nisu stigle nikakve službene potvrde o blaženom stanju vojvotkinje od Cambridgea, komentatori na društvenim mrežama analiziraju svaku njezinu riječ, pokret, ali i odjevne komade koje nosi ne bi li dokazali svoje sumnje.

Catherine Middleton Catherine Middleton: Sandale koje je šogorica Meghan "ukrala" iz ormara vojvotkinje

Modni stručnjaci uvjereni su da je posljednje izdanje Catherine Middleton stalo na kraj tim govorkanjima. Naime, majka princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa neočekivano se pojavila na terenima najuglednijeg teniskog turnira u Wimbledonu u kreaciji koja nije napravljena da bi išta mogla sakriti, a pogotovo ne trudnički trbuščić.

Za praćenje meča između Harriet Dart i Christine McHale odabrala je bijelu midi haljinu na kopčanje koja je izvrsno pristajala njezinoj fit figuri, dok je tanak struk dodatno istaknula crnim remenom omiljenog joj brenda Alexander McQueen.

Catherine Middleton - 2 Lepršavo ljetno izdanje vojvotkinje od Cambrigea (Foto: Getty Images)

Izdanje je zaokružila pletenom torbicom istog brenda, crnim cipelama s potpeticom, sunčanim naočalama brenda Ray Ban te s nešto decentnog nakita. Najljepši modni dodatak pak bio je njezin veliki osmijeh koji nije skidala s lica.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela haljina po uzoru na Catherine Middleton idealnih za ljetna druženja na otvorenom.

Pogledajte i:

Letizia i Catherine: Tko je odabrao bolje izdanje za prvo zajedničko javno druženje? Prvo zajedničko javno pojavljivanje kraljice Letizije i vojvotkinje od Cambridgea Letizia u društvu vojvotkinje od Cornwalla Vojvotkinja je nosila haljinu Catherine Walker +1 Crni veo unio je dašak glamura u kraljičino izdanje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju