Iza nas je polufinalna emisija "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV koji nam je proteklih tjedana na male ekrane donosio dozu umjetnosti, plesa i dobre zabave.

Galerija Ivan zaprosio svoju djevojku - 2 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 2 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 +2 Ivan zaprosio svoju djevojku - 6

Sezona kojoj se bliži kraj, složit će se mnogi, bila je jedna od emotivnijih. Zvijezde i njihovi mentori vrijedno su radili kako bi nas odveli na predivno plesno putovanje i svoju emociju prenijeli na sve nas.

Svaka je emisija bila posebna na svoj način, ali polufinalnu ćemo zasigurno dugo pamtiti – i to zato što je u znaku ljubavi.

Nakon što su otplesali romantičnu i emocijama nabijenu rumbu i zaradili prvu desetku inače strogog Marka Cibocija, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec nisu mogli sakriti oduševljenje. A onda je uslijedila prava ljubavna poslastica.

Ivan zaprosio svoju djevojku - 3 Ivan zaprosio svoju djevojku - 3 (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon komentara kod Tamare Loos Ivan je rekao kako još nešto mora napraviti. Otrčao je natrag na plesni podij, kleknuo pred svoju djevojku Lejdi i zaprosio je. Njezino iznenađenje nije se moglo sakriti, na kraju su potekle i suze radosnice.

Zaruke su bile planirale duže vrijeme. Ja sam uvijek govorio da će se moje zaruke dogoditi na plesnom podiju. I eto, sve se dogodilo na najljepši mogući način, rekao nam je Ivan i dodao da njegova zaručnica nije imala pojma što ju čeka. 

Njoj je to isto bio jedan veliki šok, a nakon što je show završio, imali smo slavlje. Proslavili smo to u jednom jako lijepom krugu ljudi. To je kruna naše petogodišnje veze, nastavio je i priznao nam da je ipak imao malenu tremu. 

Imao sam tremu, ali mi se nekako podijelila na dvije strane. Misli su mi bile usmjerene na plesne točke, ali razmišljao sam i o tome. Svi su mi rekli da sam lud i hrabar zbog toga što sam napravio. Jako mi je drago što sam to napravio baš na taj način. Ne bih promijenio apsolutno ništa, zaključio je. 

Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 4 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 4 (Foto: Nova TV)

Naposljetku se čuo gromoglasni pljesak, a mladi par je razmijenio strastveni zagrljaj. 

Ples sa zvijezdama uvijek nam izmami osmijeh na lice, ali polufinalna emisija ovogodišnjeg izdanja zasigurno će zauvijek ostati u znaku ljubavi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju