Na sinoćnjoj premijeri filma "Rough Night" u New Yorku holivudska veteranka Demi Moore pokazala je zavidnu figuru u duboko dekoltiranoj haljini s potpisom modne kuće Dior

Na sinoćnjoj premijeri filma "Rough Night" u New Yorku o jednoj se zvijezdi govorilo više nego o ostalima.

Holivudska veteranka Demi Moore i u pedeset i četvrtoj godini pokazala je zavidnu figuru u duboko dekoltiranoj haljini s potpisom modne kuće Dior.

Pastelna kreacija u nijansama plave, žute, narančaste, zelene i crvene sama je po sebi toliko efektna da joj nisu bili potrebni posebni modni dodaci - minijaturna "clutch" torbica i glumičina prirodno raspuštena tamna kosa bile su dovoljne za "wow" efekt. Model tankih naramenica, rezan na nekoliko mjesta u gornjem dijelu i lagano plisiran inspiraciju vuče iz antičkih vremena.  

Demi su se na crvenome tepihu pridružile kolegice u filmu, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Scarlett Johannson, Zoe Kravitz i Jillian Bell. A na bijeloj sofi pred kojim se prostirao bijeli tepih pridružio im se i muški dio ekipe - glumci Ty Burrell, Colton Haynes, Paul Downs and Ryan Cooper.

Radnja filma "Rough Nigh", u prijevodu "Luda djevojačka" prati pet najboljih frendica s fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz) koje nakon 10 godina odluče provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo partijanje naglo odlazi u krivome smjeru…

Demi Moore u filmu glumi suprugu Tya Burella koja ga pokušava nagovoriti za "ménage à trois" sa Zoe Kravitz. Hoće li joj uspjeti, od idućeg tjedna provjerite u kinima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju