Uvijek smo u potrazi za ženama koje nam mogu biti primjer, u koje se možemo ugledati i koje nas inspiriraju da se i sami upustimo u životne izazove. Bez obzira na to koliko se teškima ili nemogućima čine. Jedna takva "žena inspiracija" je mlada Clelia Rodrigues koja je unatoč invaliditetu ostvarila svoj san da postane vizažistica.

Vizažistica Clelia Rodrigues živi u Brazilu, a njezino umijeće šminkanja očaralo je svijet. Pogotovo zato jer se Clelila pri šminkanju ne koristi rukama već ustima. Clelila je osoba s invaliditetom i zbog nemogućnosti korištenja ruku u svom poslu koristi usta.

Njezino vješto baratanje kistićima i ostalim priborom za šminkanje uistinu je impresivno, a sve je to rezultat velikog truda, rada i predanosti. Talentirana Clelila nadjačala je svoj invaliditet, ostvarila svoj san i postala vizažistica čiji je make-up i nas očarao.

Slika nije dostupna Ustrajne, snažne, zahvalne: Osobe s invaliditetom mogu nam pružiti snažne životne lekcije

Šminkanje je oduvijek bila njezina strast i uljepšavati druge ono je što najviše voli raditi. Pogledajte rad ove inspirativne i nadarene mlade Brazilke čiji je poslovni, ali i životni moto:

Uspjeh nema granica, iz Brazila u svijet!


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju