O kući uz more sanjaju mnogi. Mi smo pronašli jednu takvu kuću zbog koje još više želimo taj dobitak na lutriji.

Galerija Terase s pogledom na more - 4 Kuća uz more zbog koje maštamo o dobitku na lutriji - 8 Kuća uz more zbog koje maštamo o dobitku na lutriji - 5 +7 Kuća uz more zbog koje maštamo o dobitku na lutriji  

Kuće smještene tik uz more, odnosno obalu, imaju posebnu čar i privlačnost. Nije ni čudno – mnogima je san živjeti pored velikog plavetnila koje nas ne prestaje fascinirati svojom ljepotom i energijom. More je zaista veliki dar prirode!

O kući uz more sanjaju mnogi. Mi smo pronašli jednu takvu kuću zbog koje još više želimo taj dobitak na lutriji

Ako si i ne možemo priuštiti kuću uz more, uvijek možemo o njoj maštati. Baš kao što maštamo o predivnoj kući čije fotografije možete razgledati u galeriji.

Ova prostrana kuća osvojila nas je na prvi pogled. Na velikoj terasi s pogledom na plavetnilo i palme nalaze se udobne pletene sjedalice, pa čak i krevet, a lako se možemo zamisliti kako ovdje ispijamo jutarnju kavu i navečer koktele s prijateljima. Unutrašnjost kuće jednako je privlačna, uređena u svijetlim i zemljanima tonovima koji su uvijek dobar izbor za uređenje interijera.

Ideje kako stvoriti morski ugođaj na balkonu - 7 10 ideja uz koje more može doći i na vaš balkon

Najljepše splitske terase i balkoni na Airbnb-u - 7 10 najljepših splitskih balkona i terasa na kojima bismo proveli cijelo ljeto

Iako se nalazi odmah uz more, za osvježenje i kupanje u privatnosti vlastitog doma tu je i bazen koji se nalazi na stražnjoj terasi, idealnoj za zabavu i popularne partije uz bazen.

U našoj fotogaleriji zavirite u očaravajuću kuću uz more zbog koje još više maštamo o dobitku na lutriji.

Kuća uz more zbog koje maštamo o dobitku na lutriji - 9 Kuća ima i bazen koji se nalazi na terasi idealnoj za zabavu i popularne partije uz bazen (Foto: Living4media)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju