Svake sezone Bipa FASHION.HR-a vlada veliko uzbuđenje i iščekivanje pred reviju poznatog dizajnera Ivice Skoke. Pozivnica više traži se za njegove revije koje uvijek iz prvog reda prati veliki broj poznatih dama koje za posebne prigode na crvenom tepihu biraju upravo njegove kreacije.

Galerija Ivica Skoko predstavlja novu kolekciju (Foto: Zvonimir Ferina) Ivica Skoko predstavlja novu kolekciju (Foto: Zvonimir Ferina) - 6 Ivica Skoko predstavlja novu kolekciju (Foto: Zvonimir Ferina) - 5 +3 Ivica Skoko predstavlja novu kolekciju (Foto: Zvonimir Ferina) - 4

Ove će sezone, u petak 26. listopada Ivica Skoko predstaviti novu kolekciju pod pokroviteljstvom branda Perwoll.

Kao i svake sezone dosad, publika će imati priliku uživati u glamuroznoj reviji jer se dizajner uvijek potrudi pripremiti pravo slavlje mode na pisti Bipa FASHION.HR-a. Nakon što je prije nekoliko tjedana predstavio dvije haljine koje će na svjetskom izboru nositi Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina, u ateljeu slavnog dizajnera završava se nova kolekcija u koju će kao i inače biti utkani sati i sati ručnog rada.

Pripreme teku punom parom i naravno da se osjeti uzbuđenje kao i svaki put pred reviju, u ovoj fazi moj tim i ja smo najkreativniji i samo se rađaju nove ideje. Iskreno, ne možete nas istjerati iz ateljea nitko više i ne pita koliko je sati i jesmo li gotovi. Jako puno vremena i truda ulažemo u tom razdoblju prije revije i to nam je najdraži period. Tu su uvijek nove ideje, istraživanja, probe, tretiranje tkanina i svaki put to je novi izazov, objasnio je Skoko, koji dodaje daće ova kolekcija biti potpuno drukčija od očekivanog.

U jednoj savršenoj modnoj naći će se zanimljive kombinacije poput floralne crno-zlatne vintage čipke s perforiranom kožom.

Pomalo eklektična kolekcija spaja različite materijale i elemente različitih razdoblja prošlog i ovog stoljeća. U jednoj savršenoj modnoj priči tako će se naći zanimljive kombinacije poput floralne crno-zlatne vintage čipke s perforiranom kožom.

Cocktail i maksi haljine, koje njeguju ženstvenu formu i naglašavaju figuru i dalje odgovaraju Skokinoj viziji žene koja je uvijek izrazito ženstvena, senzualna, elegantna i glamurozna.

Baš zato njemu nerijetko pripadne čast da kreira haljine za posebne prigode najvećih dama hrvatskog glumišta.

Uz uobičajenu maestralnu pistu na Zagrebačkom Velesajmu na kojoj će svoju kolekciju predstaviti Ivica Skoko, revije će se održati i u kultnom prostoru Studentskog centra.

U programu će nastupiti: Robert Sever (u partnerstvu s Noelle), Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, I-GLE, KLISAB, Branka Donassy, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Unaesthetik, Jelena Holec, Mateyaneira, Twins (pod pokroviteljstvom branda CCC), londonska dizajnerica hrvatskog podrijetla Staše Randall, koja će se prvi put predstaviti u Hrvatskoj, dok će tjedan mode zatvoriti slavljenička revija Ivice Klariće (pod pokroviteljstvom Philipsa).

Ivica Skoko predstavlja novu kolekciju (Foto: Zvonimir Ferina) - 4 Ivica Skoko predstavlja novu kolekciju (Foto: Zvonimir Ferina) - 4 Foto: Zvonimir Ferina
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju