Iako su godina iza nas i početak nove godine u znaku trenirki, to ne znači da smo odustali od omiljenjih haljina. Nismo, samo čekamo povratak normalnom životu u kojem ćemo imati više prigoda za nositi ih.

Galerija Mini haljina brenda Gucci, 870 funti (7442,44 kn) Okley haljina brenda Isabel Marant, 435 funti (3721,22 kn) Calli haljina brenda Palmer Harding, 435 funti (3720,05 kn) +9 Slip haljina brenda Vince, 285 funti (2437,28 kn)

A dok čekamo, nema razloga da ne gledamo što se nudi na tržištu pa čak i da si kupimo neku ljepoticu koju ćemo sigurno nekada iskoristiti.

Haljine su zapravo jednostavna opcija za oblačenje kao i trenirke. U jednom komadu imamo sve - jednodijelno rješenje za sjajan izgled.

Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena - 2 Lady Gaga: Dramatična haljina s detaljem koji šalje moćnu poruku

Tople i udobne haljine za zimu na sniženju - 2021. - 5 Od 49 do 149 kuna: 15 haljina na sniženju koje izgledaju mrak na damama u XS i XL veličini

Ako ove godine planirate investirati u neku dizajnersku verziju haljine, birajte pažljivo i kupite komad koji ćete nositi godinama.

Mi smo u našoj galeriji izdvojili 12 dizajnerskih haljina koje će biti popularne u nadolazećem razdoblju, ali i nosive dugo vremena te koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Naime, radi se o haljinama koje se mogu nositi u svim prigodama, od onih svakodnevnih do svečanijih, ovisno o modelu.

Uz nekoliko modnih dodataka poput dobrih cipela i torbice lako će postati omiljeni komad u vašem ormaru.

Victoria Beckham Victoria Beckham: Dvoboj haljina u kojem buduća snaha (ne) pobjeđuje svoju svekrvu

Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 7 Već od 50 kuna: 15 proljetnih haljina zbog kojih jedva čekamo ožujak

Naravno, ovih 12 haljina mogu vam poslužiti i kao inspiracija prilikom kupnje pristupačnijih komada jer smo sigurno da će trgovine u kojima većina nas kupuje odjeću imati verzije nalik ovima.

A sada zavirite u našu galeriju i pronađite svog favorita.

Rick Owens haljina na jedno rame, 305 eura (2306,63 kn) Rick Owens haljina na jedno rame, 305 eura (2306,63 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju