Maddox Jolie Pitt v će 5. kolovozaa proslaviti 21. rođendan. Pomalo nevjerojatno zvuči činjenica da je beba koju su glumci Angelina Jolie i Brad Pitt posvojili kada je imao samo sedam mjeseci sada odrasla osoba.

Galerija Suri Cruise Suri Cruise napunila je 17. godina Apple Martin +7 Sasha Obama, kći bivšeg američkog predsjednika, ima 22 godine

Iznenađenju definitivno pridnonosi činjenica da se ovaj mladić ne pojavljuje često u javnosti iako su njegovi roditelji među najpoznatijim slavnim osobama na svijetu.

Ipak, posljednjih nekoliko godina Maddox je znao praviti društvo mami na filmskim premijerama, a nedavno su se zajedno pojavili u Bijeloj kući ju čast južnokorejskog predsjedničkog para.

Maddox Jolie-Pitt uskoro slavi 21. rođendan Maddox Jolie-Pitt uskoro slavi 21. rođendan (Foto: Profimedia)

I nije Maddox jedino dijete slavnih roditelja za koje nam se čini da je odraslo preko noći.

Suri Cruise napunila je 17. godina Suri Cruise napunila je 17. godina (Foto: Profimedia)

Suri Cruise, kći Toma Cruisea i Katie Holmes, u travnju je napunila 17 godina. Čini nam se da je djevojka koja mnoge podsjeća na svoju majku još jučer bila djevojčica koju je slavna glumica nosila u svojim rukama.

U našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo i drugu djecu slavnih roditelja koji više nisu klinci.

Snimka princa Louisa kako uživa u keksićima nešto je najslađe što ćete danas vidjeti Princ Louis s izviđačima Princ Louis s izviđačima Princ Louis s izviđačima +2 Princ Louis s izviđačima

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju