Nakon krunidbe kralja Charlesa III. Catherine Middleton i princ William nastavili su s kraljevskim angažmanima i brojnim obavezama, a najmlađi član obitelji, petogodišnji princ Louis, ponovno je pokazao svoj simpatični nestašluk.

Galerija Princ Louis s izviđačima Princ Louis s izviđačima Princ Louis s izviđačima +2 Princ Louis s izviđačima

Maleni princ s obitelji je volontirao na jednom izviđačkom događaju, koji mu se, sudeći po snimkama i fotografijama, baš jako svidio.

Uživanje na svježem zraku svima je odlično sjelo, a dan su proveli uz logorsku vatru, vožnju bagerom, pucanje iz luka i strijele te uz sljezove kolačiće, slatkiše u kojima tradicionalno uživaju izviđači. 

Javnost je oduševila snimka Daily Maila koja prikazuje princeze Catherine i Charlotte u društvu druge djece i volontera kako sastavljaju S'mores keksiće.

Princ Louis s izviđačima Princ Louis s izviđačima (Foto: Profimedia)

Popularni keksići sastoje se od pečenog sljezovog kolačića i čokolade, unutar hrskavih graham keksa, a sudeći po reakciji najmlađeg člana kraljevske obitelji, oni bi mogli biti njegov najdraži slatkiš.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #princewilliam #princelouis #princesscharlotte #princegeorge #coronation #coronationconcert #kingcharles #princeharry #meghanmarkle #royalfamily #princelouisofcambridge #princessdiana #princessofwales ♬ nintendo wii (mii channel) song - Julie

Dok je volonterka pružala kolačić Louisu, njegova mama Catherine ga je podsjetila da mora biti pristojan i zahvaliti za slatkiš. On je to i učinio, a onda je polizao prstiće, napravio najslađi izraz lica, zavrtio se oko svoje osi, sudario se sa starijom sestrom Charotte i završio u zagrljaju svoje mame Catherine.

Princ Louis s izviđačima Princ Louis s izviđačima (Foto: Profimedia)

Princ Louis: Nove fotografije najnestašnijeg člana kraljevske obitelji Princ Louis slavi peti rođendan Princ Louis vozi se na tačkama Portret princa Louisa za 5. rođendan +0 Džemper Lallie London, 85,95 eura

Baci to u vatru, Lou-Bug, rekla je njegova mama Catherine dok su zajedno pržili slasticu na logorskoj vatri. Maleni Lou-Bug ponovno nam je pokazao svu ljepotu razigranog, veselog i bezbrižnog djetinjstva.

Princ Louis s izviđačima Princ Louis s izviđačima (Foto: Profimedia)

Ma, sreće male! Divna gesta princeze Charlotte prema mlađem bratu Louisu Princ Louis i princeza Charlotte - 1 Princ Louis i princeza Charlotte - 3 Princ Louis i princeza Charlotte - 4 +2 Princ Louis i princeza Charlotte - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju