Lolo Jones požalila je svoju brutalnu iskrenost te javno priznanje kako je djevica. Američka preponašica na 60 i 100 metara te vozačica boba još je 2012. godine u emisiji “Real Sports with Bryant Gumbel” na HBO-u otkrila kako će pričekati brak prije nego što se prvi put upusti u seksualne odnose.

Djevičanstvo je dar koji želim dati svojem suprugu, rekla je tada ova kršćanka. No molim vas, morate shvatiti da je put koji sam odabrala jako težak. Ostati djevicom do braka najteža je stvar koju sam učinila u životu, teže čak i od pripreme za Olimpijske igre ili završetka fakulteta.

Lolo Jones jedna je od rijetkih sportašica koja se može pohvaliti kako se natjecala na Zimskim i Ljetnim olimpijskim igrama – u Pekingu 2008. godine i u Ateni 2012. No javim priznanjem o djevičanstvu si je, prema vlastitom mišljenju, uništila šanse da pronađe supruga.

Serena Williams Superjunakinja tenisa: Devet razloga zbog kojih je Serena Williams pravi uzor djevojčicama

Prije sam barem imala šanse da nađem nekoga. Prije sam se pitala, kada je pravo vrijeme da mu kažem? Hoću li pričekati da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stvari stoje? pojasnila je 37-godišnja sportašica u nedavnom intervjuu s Kevinom Hartom u televizijskoj emisiji "Laugh Out Loud".

Otkako svijet zna za njezino djevičanstvo, muškarci ne žele izaći s njom na spoj. Lolo je svjesna da djevičanstvo ne pomaže ni njezinim sportskim rezultatima.

Svi znaju da seks pomaže sportašima, i zbog toga sam u nepovoljnom položaju, rekla je Kevinu Hartu.

Lolo Jones prošle je godine bila jedna od sudionica reality show Celebrity Big Brother, gdje je dublje pojasnila svoje probleme s muškarcima.

Sama sam jer nikad nisam imala seksualne odnose, a muškarci ne žele čekati. Drugi pak misle da lažem, a neki cijelu priču vide i kao izazov. Kad shvate da sam ozbiljna i da će me trebati oženiti prije nego što se seksaju sa mnom, nestanu.

Biste li izašli s muškarcem koji nema prijašnjeg seksualnog iskustava?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju