Za sve one koji još nisu postali roditelji i za one koji čekaju da njihova mala srećica stigne, tri paketa vlažnih maramica zvuče kao višegodišnja zaliha. No, roditelji pelenaša i klinaca koji su se nedavno odučili od pelena, jako dobro znaju da su tri paketa samo kap u moru. Na kraju krajeva, rijetko izlazite bez barem jednog paketa u ruksaku, zar ne?

 

 Ako vam je već ponestalo vlažnih maramica i planirate svratiti do dm-a kako biste obnovili zalihe, dm je uz kvalitetne maramice marke babylove za vas osigurao i poklon koji će vas razveseliti. Ako od 16. rujna do 15. listopada u dm-u kupite bilo koja tri paketa babylove maramica, dm Vam poklanja praktičan i veseli ruksak, u koji ćete uz maramice, moći ponijeti sve što vam je potrebno za laganu šetnju s bebom ili aktivno poslijepodne s klincima u parku. Poklon ćete dobiti bez obzira na to koje vam babylove maramice trebaju - vlažne, suhe ili pak krpice za pranje.

DM baby love DM baby love Foto: DM

I ne zaboravite, ako je vaša mala srećica stigla nakon 1. travnja 2018. u dm-u možete preuzeti svoj paket za bebe. U paketu se nalaze korisni savjetnici, neophodni proizvodi, naljepnica za auto te knjižica s kuponima za višestruke bodove uz koje ćete pri kupovini potrebnih proizvoda brže prikupiti bodove na dm active beauty kartici. Sve što je potrebno jest da se obratite djelatnici i djelatniku dm-a koji će vam, uz predočenje dm active beauty kartice, predati paket.
Uživajte u prekrasnim sunčanim danima koji su odlučili ostati s nama i tijekom rujna i iskoristite svaku minutu za zabavu i igru. Vjerujemo da će vam mali znakovi pažnje koje je dm pripremio za vas dodatno uljepšati zaigrane trenutke.
Za još više informacija o pogodnostima koje vas i ove jeseni čekaju u dm-u posjetite dm-ovu internetsku stranicu www.dm-drogeriemarkt.hr i ne zaboravite pratiti sve novosti na Facebooku i Instagramu!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju