Na YouTubeu danas možete naći video tutorijale za svaku i najmanju sitnicu. Pokvarila vam se perilica rublja? Upišite u tražilicu na YouTubeu svoj model i vjerojatno ćete pronaći savjet kako ju popraviti. Ne znate kako prerezati mango, napraviti valove u kosi ili ispeći tortu? Rješenje se nalazi na ovoj video platformi.

Galerija Dnevna soba Chloe i Patrick Frayling iz Australije Kupaonica prije i nakon renovacija Kuhinja prije i poslije renovacija +1 Dnevni boravak prije i poslije renovacija

Zahvaljujući YouTubeu Chloe i Patrick Frayling s juga Australijeuspjeli su samostalno preurediti kuću staru čak 140 godina. Iako prije kupovine ove stare kolibe nisu nikad primili valjak u ruke, a kamoli obojili zidove, odlučili su sami renovirati svoj dom.

Nije nam bilo u planu kupiti kuću koju ćemo morati obnoviti, otkrila rekla je Chloe Frayling Jam Pressu. No kako smo u dvadesetima, još uvijek nemamo djecu, bili smo voljni odraditi ovaj posao umjesto da platimo nekome drugome za to.

Povrh svega, svijet je zadesila pandemija, pa su imali dosta slobodnog vremena na raspolaganju za učenje. Nisu si zadali nikakav rok, već su polako krenuli s promjenama. 27-godišnjaci iz Australije radili su na kući nakon posla i vikendima kad su bili slobodni, a za nevjerojatnu transformaciju bilo im je potrebno oko 18 mjeseci.

Kuhinja prije i poslije renovacija Kuhinja prije i poslije renovacija (Foto: Profimedia)

Moj suprug Patrick je tip koji voli stvari napraviti polako i detaljno. Uvijek mi govori kako Rim nije izgrađen u jednom danu, priznala je Chloe. Srećom, vrlo je vješt s rukama i ništa mu nije problem napraviti.

S obzirom da su kupili kuću staru 140 godina, suočili su se s brojnim problemima – od truleži, raspadanja cigli do curenja cijevi. Morali su naučiti kako ožbukati i brusiti zidove, zamijesiti gips i cement.

Trik starih majstora koji dnevnu sobu čini većom i svjetlijom Dnevna soba s ogledalom - 7 Dnevna soba s ogledalom - 5 Dnevna soba s ogledalom - 4 +6 Dnevna soba s ogledalom - 2

10 domova poznatih dama koji ne izgledaju kao iz tipičnih kataloga Dnevna soba Sophie Turner u domu na Floridi Blagovaonica Care Delevingne u Kaliforniji Dnevna soba Carey Mulligan u Los Angelesu +6 Spavaća soba Kat Von D

Osvježili su izgled spavaće sobe i dnevnog boravka, transformirali kuhinju, kupaonicu i podrum. Chloe je sa zelenilom i drugim sitnim detaljima od kuće napravila dom.

Kako je njihova kuća nekoć izgledala, a kako izgled danas, pogledajte u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Kupaonica prije i nakon renovacija Kupaonica prije i nakon renovacija (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju