Nova torbica u garderobi uvijek nas razveseli i popravi dan, a na sezonskom sniženju koje trenutačno traje svakako se isplati počastiti s nekim od modela koje smo izdvojili iz ponude u trgovinama. Ima tu i većih i manjih modela, u različitim bojama, za svačiji ukus, a cijene ne prelaze 150 kuna.

Galerija Torbe na sniženju do 150 kuna - 2 Torbe na sniženju do 150 kuna - 7 Torbe na sniženju do 150 kuna - 10 +17 Deichmann, snižena cijena 104 kn (cijena prije sniženja 149 kn)

Među modnim artiklima koji se na sniženjima najviše traže su i torbe, a priznajemo nije lako u tako šarolikoj ponudi izabrati samo jednu koja će biti novi dodatak garderobi. No to su slatke muke na koje vas stavljamo s novom fotogalerijom u kojoj smo skupili čak 20 većih i manjih modela po sniženim cijenama.

Vjerujemo da ćete među ponuđenim torbama pronaći jednu za sebe koju ćete voljeti nositi i koju ćete moći nositi svakodnevno ili u nekim posebnijim prigodama. Znamo da je takvih posebnijih prigoda trenutačno vrlo malo, ako ih uopće i ima, ali strpjet ćemo se do proljeća kada će se, vjerujemo, stvari promijeniti.

Već od 50 kuna: 15 proljetnih haljina zbog kojih jedva čekamo ožujak Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 7 Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 12 Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 10 +12 Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 2

Trenirka brenda C&A Nikad dosta trenirki: 12 modela na sniženju već od 75 kuna

A do tada budite spremni i svoju garderobu nadopunite s novom torbicom koju ćete željeti iznositi. Kakve smo modele, cjenovnog ranga od 38 od 149,90 kuna, pronašli u trgovinama, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Torbe na sniženju do 150 kuna - 16 Reserved, snižena cijena 139,90 kn (cijena prije sniženja 259,90 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju