Roba na sniženju već je dobrano probrana, ali još se uvijek mogu naći dobri komadi po znatno povoljnijim cijenama koje se isplati kupiti. U trgovinama smo pronašli 10 odjevnih artikala do 50 kuna koji će vam sigurno dobro doći u garderobi i za nadolazeće proljeće

Galerija Odjevni komadi do 50 kuna na sniženju - 10 Odjevni komadi do 50 kuna na sniženju - 2 Odjevni komadi do 50 kuna na sniženju - 1 +7 Mango 49,90 kn (prije 99,90 kn) U trgovinama traje posljednji krug velikog sezonskog sniženja na kojem se još uvijek mogu naći dobri odjevni komadi sniženi i do 70 posto. Tako smo, između ostalog, u Pull&Bearu pronašli lijepi sivi pulover sa zvonolikim rukavima po cijeni od 49,90 kuna, a u Zari prozirnu majicu boje kože s cvjetnim aplikacijama za svega 39,90 kuna.

Naravno, konfekcijske veličine već su dobrano probrane, ali među sniženom robom još se uvijek mogu naći brojevi koji će vam odgovarati.

Majice, sako, traperice, proljetne hlače, prsluk, suknja – sve smo to našli u trgovinama na sniženju, a nijedan artikl ne košta više od 50 kuna. U fotogaleriji razgledajte 10 odjevnih komada koje se odmah isplati ugrabiti.
Odjevni komadi do 50 kuna na sniženju - 2 Pull&Bear, 49,90 kn (prije 199,90 kn) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju