Blagdanska sezona vrijeme je kad centimetri na štiklama rastu, a njihova cijena pada. Taj spoj idealan je za odlazak u šoping.

Galerija Cipela koje ćete obuti na blagdanski parti i nositi cijele godine Nine West prije 729 kn, sada 328,05 Nine West prije 759 kn, sada 265,65 kn +2 Nine West prije 899 kn, sada 359,60 kn Sezona blagdanskih partija je ispred nas, počevši od poslovnih domjenaka, božićnih partija pa sve do novogodišnje proslave. Osim veličanstvenih odjevnih komada koji se ove sezone ogledaju u satenu, baršunu, šljokicama i svim nijansama crvene boje, većina će tijekom ovog blagdanskog vremena koračati na visokoj peti. U šoping se ipak uputite u u ravnom kako biste istražili cijeli grad šarenih trgovina Roses Outleta i u njima pronašli outfite za blagdane, a subotom možete ostvariti i dodatan popust.

1. Šljokičaste salonke

Salonke u kojima ćete svakako zablistati jesu one okupane blistavim ljuskicama. Idete li na poslovni domjenak one su savršen izbor uz crno odijelo i satenski topić. Osim što ćete izgledati elegantno i poslovno, šljokičaste salonke u ovom outfitu predstavljaju dašak blagdana uz koji možete očekivati samo komplimente.

U shopping se ipak uputite u u ravnom kako biste istražili cijeli grad šarenih trgovina Roses Outleta i u njima pronašli outfite za blagdane, a subotom možete ostvariti i dodatan popust.

2. Cipele za ples

Zlatne metalik salonke s remenom svakom će outfitu doprinijeti dašak elegancije. Bilo da idete na parti s prijateljicama ili na poslovni domjenak, baršunasta haljina u tamnoplavoj, zelenoj ili crvenoj boji idealna je uz ove plesne cipele.

3. Crvene salonke za kombinacije Carrie Bradshaw 

Uz brušene, crvene salonke podsjećajte na modnu ikonu Carrie Bradshaw. Upravo će vas ove štikle inspirirati za najhrabrije modne odabire. Ako inače niste skloni takvim izletima u nepoznato, blagdani su prava prilika da pokažete svoju zaigranu stranu, a nakon što blagdani završe, ove cipele na malu petu moći ćete kombinirati uz nešto jednostavnije kombinacije za svaki dan.

4. Klasične salonke za brojne prigode

Ako vas dosad nismo nagovorili da opustite svoje modne kočnice, pronašli smo salonke koje će obožavati sve ljubiteljice klasičnog. Salonke u kombinaciji crne i bež idealne su ako idete na poslovni domjenak i želite igrati na sigurno. Kombinirati ih možete s klasičnim ili modernim komadima, ovisno o prigodi.

5. Elegantna i na hladnoći

Proslave na otvorenom ne ostavljaju puno prostora za uređivanje, ali zato cipele u tom slučaju imaju veliku moć. Osim što će vam u njima biti toplo, uz crne gležnjače na petu ipak ćete osjećati dozu elegancije i ženstvenosti. Uz njih kombinirajte kaput i predimenzionirani šal, a šljokice ukomponirajte make up-om.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju