Nakon što je hitom "Flowers" poharala top-liste diljem svijeta, a potom na 66. dodjeli Grammyja početkom veljače s istom pjesmom osvojila nagrade za ploču godine i najbolju solo pop izvedbu, Miley Cyrus izdala je novi hit.

Pjesma "Doctor (Work It Out)" suradnja je s američkim producentom Pharrellom Williamsom, a Miley Cyrus je u showu Zanea Lowea otkrila da je pjesma nastala 2012. godine kada je pripremala svoj kultni album "Bangerz".

Nekoliko godina kasnije demo-snimka "procurila" je na internetu, ali sada imamo priliku čuti novu službenu verziju.

Toliko vjerujemo u 'tajming' i u to da se sve događa onda kada treba. U vrijeme Grammyja, Pharrell i ja razgovarali smo o tome kako bismo je mogli objaviti, a toliko se stvari poravnalo i dogodili su se razni trenuci zbog kojih sam spoznala da je sada pravo vrijeme za to. Ponekad stvar iz naše prošlosti imaju više smisla u budućnosti. Ova pjesma uvijek je trebala slavlje, radost, ples, osjećaj puštanja. I mislim da u to vrijeme to ne bih mogla tako izvesti. Pjesma u potpunosti utjelovljuje moj duh i moju bit u ovom trenutku. Zabavna je, nije previše teška ili duboka, a to je otprilike stanje u kojem se ja i moja priroda trenutno nalazimo, zaključila je.

Sudeći prema prvim rekacijama, njezini obožavatelji oduševljeni su i pjesmom i spotom koji u prva 24 sata ima više od 2 000 000 pregleda.

Izrađena od 14.000 ziherica: Haljina Miley Cyrus s Grammyja radila se čak 28 dana Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 7 Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 1 Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 5 +8 Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 4

U mrak haljini staroj 32 godine Miley Cyrus poručuje - mogu voljeti sebe bolje nego ti Miley Cyrus Revija Yves Saint Laurent za jesne/zimu 1991/92 Miley i haljina Yves Saint Laurent +1 Miley Cyrus

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju