Claude Monet, Gustav Klimt, Vincent van Gogh, Hundertwasser – ovi slavni umjetnici ostavili su neizbrisiv trag u svijetu slikarstva, a njihova djela neiscrpan su izvor inspiracije za stvaranje jedinstvenih kreacija. Upravo je njihovo vrhunsko stvaralaštvo bila nit vodilja za kreiranje prekrasnog nakita od 18-karatnog zlata i dijamanata koji unosi dašak luksuza u našu garderobu.

Galerija FREYWILLE FREYWILLE FREYWILLE +31 FREYWILLE

Modnim dodacima oživljavamo svoje kombinacije, činimo ih interesantnijima i upečatljivijima. No, oni ističu i ono najbolje na nama, stoga u odabiru nakita trebamo biti posebno pažljivi jer njime izražavamo svoj karakter i stil. Unutar te niše nastala je najluksuznija kolekcija brenda FREYWILLE, kojom se istovremeno slavi ljepota, ali i odaje počast najvećim remek-djelima i kraljevima slikarstva.
FREYWILLE FREYWILLE Foto: Nova Studio / Tea Marochini
Bajkovita kolekcija naušnica s bečkim potpisom oduševljava minucioznim, ručno rađenim motivima i nevjerojatnim bojama. Svaki komplet naušnica nosi poetično ime, čime se odaje počast stvarateljima veličanstvenih djela koja odolijevaju vremenu i prolaznim trendovima.

Luna Piccolissima, Cabochon, Aurora, Victoria, Gloria i Désirée. Svaki od ovih modela priča svoju priču čudesnim motivima i blistavim bojama, na koje je teško ostati ravnodušan. Éternitè Luna Piccolissima iz Van Goghove kolekcije nadahnuta je najpoznatijim djelom ovog velikana – ''Zvjezdana noć'', a ono je pretočeno u raskošan model savršen za posebne trenutke, čija je kopča optočena dijamantima. Samim pogledom na naušnice mislima odlazimo u mističnu noć obasjanu mjesečinom koja nam daje nadu da je sve moguće.
FREYWILLE FREYWILLE Foto: Nova Studio / Tea Marochini
Kolekcija Hommage à Vincent van Gogh ima i svoju inačicu za mladenke koje žele taj dan zablistati posebnim sjajem. Naušnice Cabochon Hanger svojim nježnim tonovima i pastelnim bojama pričaju priču o vječnoj ljubavi i neraskidivoj vezi srodnih duša, čime doprinose čarobnoj atmosferi dana koji zauvijek ostaje u sjećanju.
FREYWILLE FREYWILLE Foto: Nova Studio / Tea Marochini
One koji uživaju u živim bojama, oduševit će kolekcije Hommage à Hundertwasser i Hommage à Gustav Klimt, koje veselim bojama i eklektičnim stilom podižu svaku kombinaciju. Kolekcije posvećene ovim umjetnicima zrače toplinom i intenzivnim bojama, kojima se uspješno bore protiv jesenskog sivila i ističu nas u masi.

Nemojmo zaboraviti ni Claudea Moneta i kolekciju inspiriranu njegovim neprocjenjivim slikarskim djelima, nadahnutim očaravajućim vrtom koji je stvorio kao omaž prirodi koju je toliko silno volio i cijenio. Naušnice Désirée s estetskim minijaturama inspiriranim njegovim likom i djelom decentno uokviruju lice i nježnim sjajem odišu elegancijom i ženstvenošću.
FREYWILLE FREYWILLE Foto: Nova Studio / Tea Marochini
Zbog te nevjerojatne brige o detaljima može se zaključiti da u ateljeu FREYWILLE ništa ne prepuštaju slučaju. Svaka naušnica radi se posebnom tehnikom emajliranja koja proizlazi iz istoimene tehnike tradicionalnog ručnog oslikavanja nakita, posebno popularnog u 18. stoljeću. S obzirom na to da je prilikom emajliranja sekunda nepažnje bila dovoljna da dođe do pucanja nakita, od originalne verzije emajliranja u konačnici se odustalo. No, FREYWILLE je pronašao način kako usavršiti tu tehniku, zbog čega su njihov nakit i način izrade postali zaštićeno kulturno dobro grada Beča.

Komadić tog savršenstva, kojem se s punom pozornošću i vrhunskom preciznošću posvećuju umjetnici tvrtke FREYWILLE, može se pronaći u trgovini FREYWILLE u Zagrebu i tako začiniti kombinaciju sjajem 18-karatnog zlata i dijamanata limitirane kolekcije koja ostavlja bez daha.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom FREYWILLE po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju