Starenje je prirodni proces koji nitko ne može zaustaviti, pa ni zvijezde koje se čine vječno mladima. Tako se i supermodel Elle Macpherson podvrgava raznim tretmanima ljepote kako bi sačuvala mladoliki izgled, ali jedna sitnica na njenom tijelu ipak otkriva prave godine slavne 54-godišnjakinje.

Galerija Detalj na tijelu supermodela otkriva njene prave godine - 4 Detalj na tijelu supermodela otkriva njene prave godine - 1 Detalj na tijelu supermodela otkriva njene prave godine - 2 +3 Detalj na tijelu supermodela Elle Macpherson otkriva njene prave godine

Stručnjaci za estetsku kirurgiju uvijek ističu jedan dio tijela na koji se često zaboravlja kada je riječ o tretmanima pomlađivanja – koljena.

Naime, i koljena su pokazatelj godina i nisu pošteđena tragova starenja. U mladosti napeta i čvrsta, s vidljivo izraženim tonusom, s godinama gube elastičnost i strukturu, poput kože lica.

Stručnjaci za estetsku kirurgiju uvijek ističu jedan dio tijela na koji se često zaboravlja kada je riječ o tretmanima pomlađivanja – koljena

Uz ruke, koljena su zapravo najrealniji pokazatelj godina. Vidljivo je to i na slavnom supermodelu Elle Macpherson, koja i s 54 godine izgleda senzacionalno, ali njena koljena ipak otkrivaju koliko zapravo ima godina.

No čini se da se Elle, koja se proslavila pod nadimkom "The Body" (Tijelo) time ne zamara, a da se u vlastitoj koži osjeća odlično pokazala je odjenuvši za poslovni sastanak u New Yorku crnu haljinu s visokim rasporom s lijeve strane. Elegantna haljina koja je otkrila taj "zaboravljeni" dio tijela, odnosno koljeno, također je naglasila i tanašan struk nekadašnje manekenke, a njenu figuru još atraktivnijom učinile su crne gležnjače na visoku zlatnu potpeticu.

Detalj na tijelu supermodela otkriva njene prave godine - 3 Detalj na tijelu supermodela Elle Macpherson otkriva njene prave godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju