Je li sada pravo vrijeme? Jesam li spremna na odluku života? Sve moje prijateljice jesu, mogi li i ja? Pitanja koja muče žene prilikom odluke o trudnoći uvijek su opravdana, no postoje razlozi koji su upitni i zbog kojih ipak treba razmisliti dva puta o roditeljstvu

1. Prednosti mladog roditeljstva
Jedan od razloga zašto se odlučiti na trudnoću kažu ima veze s godinama. Rodite li primjerice u 23 ili 25 godini života vi ćete biti u naponu snaga kada vam dijete postane sudent.

>>8 čarobnih osobina trudnog tijela

U tom slučaju u ranim četrdesetima čeka vas upola bezbrižniji život imat ćete mogućnosti uzeti duge odmore, spavati duže vikendom i posvetiti se karijeri. Možda neki i jesu imali ovakva iskustva, ali je li to doista i vaš put?

2. Trudnoća bliske osobe
Za obiteljskim ručkom vaša sestra svečano je objavila kako je trudna, a vi ste pozelenjeli od zavisti. Ok, svjesni ste kako niste skrenuli s uma, ali da li je trudnoća bliske osobe dovoljan razlog zašto biste se i vi trebali odlučiti za drugo stanje valjalo bi razmisliti.

>>10 stvari koje morate napraviti prije nego dobijete dijete

3. Dijete inspiracija
Često se susrećete s mladim majkama koje su nakon rođenja prvog djeteta naprosto procvjetale i pronašle smisao života, a vi ste još uvijek u potrazi za svojim pa bjesnomučno razbijate glavu da li je ta uloga pravo rješenje.

No prije negoli inspirirani tuđim iskustvima odlučite učiniti isto shvatite da kada se dijete rodi povratka na staro nema.

4. Magnetno privlačna mini odjeća
Izlozi s trendi torbama i štiklama više vas ne mame u jednakoj mjeri kao prije, sada se sve češće zaustavljate pred dječjim izlozima i baš te mini komade mahnito želite kupiti. Potiču vas samo na jedno da ih u dogledno vrijeme i isprobate, no opet se postavlja pitanje znači li ako ste spremni na presvlačenje da ste spremni i na slatke muke.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju