Vjenčanje je svečana prigoda gdje postoje određena pravila ponašanja. Iako mislimo da je logično da na nečije vjenčanje ne smijemo obući bijelo ili se pošteno napiti, iznenadili biste se koliko se puta ovakve stvari doista događaju. Upravo zbog toga vam donosimo 9 načina na koji možete brzo i lako uništiti nečije vjenčanje i pritom se dobro osramotiti, ali ne kao poticaj već kao upozorenje!

1. Pričanje tijekom ceremonije
Neartikulirani uzvici, hihotanje ili duboki razgovori tijekom ceremonije vjenčanja doista nisu primjereni.

2. Umakanje prstića u tortu
Vjerovali ili ne, ali ovakve se stvari događaju. Kušanje kreme sa svadbene torte nikako nije primjereno zato prstiće zadržite za vaš komad na tanjuru.

3. Odjevanje bijelog
Bez obzira na godišnje doba i vašu veliku ljubav prema bijeloj boji, nikako, ali nikako ne smijete odjenuti bijelu haljinu na nečije vjenčanje. Mladenka se mjesecima pripremala za ovaj događaj zato budite pametni.

4. Lov na muškarce
Svadbe doista jesu idealna mjesta za upoznavanje muškaraca, ali ako i pronađete 'srodnu dušu' suzdržite se od izmjenjivanja strasti na plesnom podiju ili u toaletu.

5. Preuzimanje glavne riječi
Planirate li na mikrofon s gostima podijeliti nekoliko riječi o mladenki ili mladoženji dobro razmislite što ćete reći. Nikoga ne zanimaju vaše avanture iz mladosti ili alkoholni tulumi koji su završili poprilično neugodno. Budite kratki i jasni.

6. (Pre)velike količine alkohola
Uz svadbe ide i dobra hrana i pokoja čašica više. No postoji granica koju nikako ne biste trebali prijeći. Ne dozvolite si da postanete predmet ismijavanja ili tema o kojoj će svi pričati sljedećih nekoliko godina.

7. Prolijevanje pića po mladenki

Skupa bijela haljina o kojoj je mladenka razmišljala posljednjih nekoliko mjeseci ili godina i jedva dočekala da ju odjene trebala bi ostati predmet divljenja. Iako se nezgode događaju, pokušajte u naprijed spriječiti nezgodu. Čašu ostavite na stolu gdje joj je i mjesto.

8. Upucavanje konobaru
Možda zvuči neobično no situacija u kojoj pripita gošća hvata konobara za ruku i odvlači ga na plesni podije nije ništa novo. Osim što je ovakva situacija neprikladna za zaposlenika koji bi mogao imati ozbiljnih problema s nadređenima, i vi se sramotite pred ostalim gostima.

9. Naručivanje pjesama samo za vašu dušu
Na vlastitom vjenčanju vi ćete izabrati muziku, ali na tuđem prihvatite želje mladenaca. Naručite pjesmu za mladence ili partnera, ali ostavite band ili DJ-a da radi svoj posao bez neugodnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju