Prvi dan aerobik konvencije koja se ovog vikenda održava u Osijeku okupio je zaljubljenike u ples i vježbanje. Pod vedrim nebom izvijali su se bokovi na satu zumbe, skakutalo se na step aerobiku, isprobavali su se novi plesni pokreti, a prvi dan je završio uz žestoki sat pilatesa

Prekrasan dan, uz malo vjetra, baš onoliko koliko je potrebno da olakša vježbanje, stanovnici Osijeka proveli su na krovu šoping centra uz odličnu glazbu te atraktivni plesni program.

>> Aerobik konvencija u Osijeku: Ludi provod na otvorenom

>> Kojim se namirnicama boriti protiv celulita?

Gradski aerobik klubovi i pilates centar predstavili su svoje programe te plesnim koreografijama pozvali mnoge na vježbu i ples. Najatraktivniji je svakako bio sat zumbe na kojem su se izvijali bokovi i tresla stražnjica, a ljubitelji plesa i aerobika dočekali su mrak na krovu šoping centra.

Subota je rezervirana za slavna imena, a u Osijek dolaze Jose Martinez, Per Markussen, Marija Andrijašević, Liya Ibragimova, Davor Ilić, Ninas Fitness Tim, Matea Knez, Maja Diklić,Irena Slovaček i Mario Valentić koji će zagrijati atmosferu i nakon cjelodnevnih treninga i to na after partyju s Ave Fashion Showom, nastupom break dancea, hip-hopa, jazz dancea, trbušnog plesa te revijom Lega-Lega majica. I to sve uz DJ Pipsa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju