Nakon što je glumica Natalie Portman iznanada objavila da je zaručena i očekuje prvo dijete Hollywoodom je zavladao pravi baby boom, a mame će ove godine postati i Pink, Alicia Silverstone, Marion Cotillard, Kate Hudson, Victoria Beckham i Selma Blair

Tridesetčetverogodišnja glumica Alicia Silverstone čeka svoje prvo dijete sa suprugom Christopherom Jareckiem.

'Želim imati dijete od svoje druge godine. Suđeno mi je da budem majka',svojevremeno je izjavila atraktivna plavuša, a sada će joj se želja napokon ostvariti.

Dobitnica Oscara Marion Cotillard također očekuje svoje prvo dijete i to s dugogodišnjim nevjenčanim partnerom Guilaumeom Canetom koji je ranije bio u braku s glumicom Diane Kruger.

>> Hrvatske celebrity bebe 2010. godine

Vijest o zarukama i trudnoći stigla je neočekivano, a iznenadila je i samu glumicu. U tridesettrogodišnjeg francuskog baletana i koreografa Benjamina Millepieda zaljubila se na snimanju filma 'Crni labud'. Portman bi trebala postati majka u proljeće sljedeće godine, a datum vjenčanja sretni par za sada nije želio iznositi u javnost.

Tridesetosmogodišnja glumica Selma Blair svoje prvo dijete očekuje s dečkom, modnim dizajnerom Jasonom Bleicom s kojim j eu vezi godinu dana. par je presretan, a uz sreću na privatnom planu ova godina će biti uspješna i na poslovnom planu. Selmu je nedavno obradovala vijest da je nominirana za Grammy i to za audio knjigu o Anni Frank, 'The Diary Of A Young Girl: The Definitive Edition.'

Pjevačice Pink, Mariah Carey koja očekuje blizance pa jede za troje, Jewel i Alanis Morissette ove će godine također po prvi puta postati majke, a njima se pridružila i dizajnerica Victoria Beckham koja je već iskusna mama trojici dječaka. Obitelj Beckham očekuje četvrto dijete, a Victoria se nakon tri sina, Brooklyna, Romea i Cruza, potajno nada djevojčici iako je odlučila da će spol djeteta doznati tek na porodu.

Iako još ne zna spol Pink se već prepire sa suprugom Careyjem Hartom oko imena.

'Moj suprug ne želi neobično ime za naše dijete, a ja pak želim da ime ima značenje', rekla je Pink.

>> Hollywood očekuje još dvije bebe

>> Holivudske i hrvatske celebrity bebe - postoji li razlika?

Pjevačica Jewel i njezin suprug Ty Murray rade na djetetu već dvije godine i oboje su presretni što gostinjsku sobu na svom ranču u Teksasu sada moraju prenamijenit u dječju.

Baby boomu se pridružio i glumac Owen Wilson. On i njegova djevojka Jade Duell postali su roditelji sina kojem su dali ime Ford Lunton Wilson. Par je u vezi godinu dana, a nakon turbulentnog prekida s Kate Hudson Owen Wilson je izgleda pronašao pravu sreću.

No i njegova je bivša djevojka čeka drugo dijete. Kate Hudson je trudna 14 tjedana, a sretni otac je njezin dečko Matthew Bellamy.

'Dijete nije planirano, no oboje su presretni', rekao je izvor blizak paru te dodao kako glumica već duže vrijeme želi sedmogodišnjem sinu Ryderu podariti brata ili sestru.

Sredinom prosinca i Jennifer Connelly je objavila da očekuje svoje treće dijete sa suprugom Paulom Bettanyjem. Glumica već ima dva sina, sedmogodišnjeg Stellana i trinaestogodišnjeg Kaija iz bivše veze s fotografom Davidom Duganom.

Drugi put mama postat će i bivša spajsica Emma Bunton koja je presretna jer će roditi dijete svom dugogodišnjem partneru Jade Jonesu, a zvijezda serije 'Prijatelji' glumac David Schwimmer i njegova supruga fotografkinja Zoe Buckman će postati roditelji prvi puta, objavili su u prosincu.

Zaposlena stilistica i dizajnerica Rachel Zoe također očekuje prvo dijete zajedno sa suprugom Rodgerom Bermanom s kojim je u braku 12 godina.

>> Osmijeh otkrio blaženo stanje Romine Knežić

>> Baby boom u redakciji Dnevnika Nove TV

Osim Hollywooda baby boom je zahvatio i redakciju Dnevnika  Nove TV. Naime prvi puta mame će postati voditeljica Romina Knežić i njezina kolegica novinarka i voditeljica u sportskoj redakciji Anita Kajtazi Roth koja je u sedmom mjesecu trudnoće i presretna.

Romina Knežić se osjeća odlično i planira raditi dok god će se osjećati dobro, a svoje prvo dijete zajedno sa suprugom Sergejom očekuje u proljeće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju