Bez čarobnih bajki ne može proći niti jedno uspavljivanje, a kada su one u uzbudljivom 3-D izdanju postaju i omiljeni prijatelj u poslijepodnevnim druženjima. Preporučamo vam jednu od najljepših bajki ikada te izbudljivu srednjevjekovnu priču o vitezovima u izdanju Planetopije

Pinokijeve pustolovine
Pinokio je lutak koji govori i hoda i, da svar bude još zanimljivija, svojeglav je. Ali da bi ostvario svoju želju da postane pravi dječak, mora još jako puno toga učiniti. Pridružite mu se u njegovim pustolovinama i pomognite mu da se kloni nevolja!

Pinokio je dječji klasik koji je nebrojeno puta bio nadahnuće za filmove, crtiće, stripove. U najnovijem izdanju britanske izdavačke kuće Carlton originalno novo ruho dali su dvojica sjajnih domaćih ilustratora - Zdenko Bašić i Manuel Šumberac.

Hrvatsko izdanje obje knjige potpisuje nakladnička kuća Planetopija. Zavirite u još jednu čarobnu i začudnu obradu dječjih klasika koja svojim orginalm dizajnom podjednako oduševljava i velike i male čitatelje. Poziv je upućen svima – dođite i otkrijte kako je Đepeto oživio Pinokija u pop-up radionici, otvorite vodič za lutkarsko kazalište kako biste upoznali Pinokijeve prijatelje, okrenite kolo da bi ste vidjeli što je Ribar ulovio i divite se Pinokijevoj transformaciji u pravog dječaka.

Zvukovi prošlosti: Vitezovi
Knijiga koja svira trodimenzionalni je prikaz srednjovjekovnog života zajedno s očaravajućim zvukovima koji se javljaju na svakoj stranici, vodi vas na uzbudljivo putovanje u romantično i burno doba vitezova!

Susrest ćete hrabre vitezove i njihove snažne konje, ljupke dame, vrckavu dvorsku ludu i mnoge druge. Odgovarajući zvukovi i 3-D prizori vjerno će vam dočarati drevno ozračje. Stanite licem u lice s konjanicima na bojnom polju, uživajte u veličanstvenim gozbama i pridružite se bučnoj gomili na viteškim turnirima. Jeste li spremni istraživati? Svijet povijesti vas čeka!

Slikovnice su dobili Andrea Stanić, Sandi Zlojo, Sanja Botušić i Adriana Cvitkušić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju