Foto album s dragim fotografijama je dar koji će najviše razveseliti članove obitelji, no ove blagdane pod bor možete umotati fotoknjigu koja se uređuje brzo i jednostavno, a uspomene koje krije traju vječno

Prebacivanja fotografija s foto aparata na kompjutor, pa slaganje iz jedne datoteke u drugu, zatim spremanja na CD i strah da se nešto ne izbriše ili izgubi vam je sigurno dobro poznat.

Sve je to moguće preskočiti, a pritom najdraže fotografije imati na jednom mjestu. Rješenje je digitalni fotoalbum - fotoknjiga čije je uređivanje brzo i jednostavno te namijenjeno svima koji žele samostalno urediti vlastite fotografije.

Princip uređivanja je jednostavan, izbor uveza, boja, pozadina, okvira, fontova i brojnih drugih aplikacija birate sami, a fotoknjiga je gotova za dva tjedna što je i čini idealnim poklonom za nadolazeće blagdane. Dovoljno je da skupite najdraže fotografije i bacite se na posao jer Božić kuca na vrata!

>> Radosnica - mjesto za najljepše uspomene vašeg djeteta!

Sve potrebno za izradu fotoknjige nalazi se na internet stranici www.cewe-fotoknjiga.hr gdje se nalazi besplatan foto program.

Zadovoljna daruje tri čitateljice!

Posebna prednost fotoknjige je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija i tekstova zbog čega je baš svaka unikat. Darujemo tri kupona za izradu Cewe fotoknjige, tvrdi uvez, 26 stranica, A4 format Nataliji Makarun iz Požege, Martini Erdeljac Vojak iz Karlovca i Ivani Vinkler iz Osijeka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju