Vodimo vas na putovanje koje će vam otkriti gdje sve možete otići, kada je najbolje vrijeme za to i što svakako morate posjetiti na destinaciji na koju ste krenuli. Ukoliko vam je do sada uvijek promaknulo biti na pravom mjestu u pravo vrijeme Zadovoljna.hr će to promijeniti!

Opremljena korisnim podacima o vremenu, događajima, festivalima i praktičnim savjetima knjiga 'Putovanja' je sve što vam je potrebno da isplanirate savršeno putovanje i idealno doba godine za posjet pojedinim odredištima.

Samo potražite mjesec u kojem planirate odmor, i naći ćete niz prijedloga i savjeta što obavezno trebate posjetiti. Uz izvrsnu inspiraciju za više od 130 svjetskih destinacija, planiranje odmora nikad nije bilo lakše i jednostavnije.

Volite li aktivan odmor, doznajte kad je najbolje otići na Kilimandžaro i što vas čeka tijekom svibnja u Boliviji. Cijela obitelj će se sjajno zabaviti u Disneylandu, a tu su i Laponija te božićni ugođaj u Santa Feu. Ako vam je do mirnog odmora na suncu i plaži, idealne destinacije su Dalmacija ili Maldivi. U knjizi punoj prekrasnih fotografija i sjajnih savjeta svatko će naći nešto za sebe!

• zapanjujuće fotografije oživljavaju više od 130 svjetskih destinacija
• poglavlja podijeljena po mjesecima
• 6 kriterija za odabir putovanja – festivali i kultura, nezaboravna putovanja, prirodna čuda, romantika, aktivne pustolovine i obiteljska putovanja

Zadovoljna.hr i Mozaik knjiga daruju vam knjigu 'Putovanja'!

Tri prekrasne knjige 'Putovanja' u kojoj ćete pronaći destinaciju, odvažiti se i krenuti ili jednostavno putovati iz svoje fotelje dobile su Jasminka Varupa Krajnik iz Zaprešića, Snježana K. Dolsak iz Zagreba i Romana Volić iz Zgreba.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju