Hrvatski će gledatelji uskoro imati priliku uživati u novom zabavnom televizijskom programu Doma TV. Moto kanala 'Ljubav te čeka doma' i novi singl Nine Badrić najbolji su mogući početak još jedne uspješne suradnje

Uz premijeru kanala, gledatelji Doma TV-a imat će priliku pogledati premijeru novog singla Nine Badrić koja je pred kamere stala bez šminke i još jednom pokazala kako je ljubav i predanost radu ono što ju čini lijepom i poželjnom u svakom trenutku.

>> Nina Badrić: U vezi s oženjenim nema sreće!

Riječi pjesme 'Moje oči boje ljubavi' napisala je sama glazbenica Nina Badrić, dok su glazba i aranžman zajedničko djelo Ante Gela i Nine Badrić. Ovim singlom glazbenica i višestruka dobitnica prestižne nagrade 'Porin' ponovno potvrđuje da je autor čije se pjesme nestrpljivo očekuju.
Ova prekrasna pjesma puna emocija ljubavi, zasigurno će postati omiljena melodija gledatelja Doma TV-a, a vrtjet će se unutar imidža spota kanala čiji je moto  'Ljubav te čeka doma'.

Nova TV je za početak emitiranja novog kanala gledateljima htjeli podariti nešto posebno, a suradnja s najvećom glazbenom divom na hrvatskoj sceni svakako ulazi u tu kategoriju.

Nakon dvije izuzetno uspješne sezone u Supertalentu, ova zajednička suradnja nastavlja se kroz novi kanal Doma TV na zadovoljstvo brojnih gledatelja, slušatelja i fanova. Uz premijeru kanala, gledatelji Doma TV-a imat će tako i glazbenu premijeru novog singla Nine Badrić čija se melodija izvrsno poklapa s filozofijom pozitivne, tople i emotivne zabave Doma TV-a.

'Sretna sam što su vrhunski profesionalci Nove TV u mojoj pjesmi prepoznali kvalitetu, toplinu i beskompromisnu pozitivnu emociju koju ova pjesma ima. Moj dugogodišnji suradnik Ante Gelo i ja stvarali smo je nepretenciozno s namjerom da napravimo zaista nešto dobro i kvalitetno. Svakom glazbeniku, pa tako i meni, najveći je kompliment biti prepoznat u glazbi koju stvaraš. Nadam se da će ova pjesma svima koji je budu slušali utkati u srce radost i ljubav i da će se uz nju radovati', izjavila je Nina Badrić
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju