Ove jeseni u Meblu smo pripremili popuste do 25 posto na kompletan asortiman namještaja i dekora s posebnim naglaskom na dnevni i spavaći dio stana

U prvi plan stavljamo atraktivne popuste na Jogi asortiman za zdravo spavanje koji uključuje madrace, podnice, postelje, jastuke, zaštitne blazine. Široka ponuda madraca i podnica omogućuje svakome da pronađe optimalno rješenje za zdravo i lagodno spavanje. Jesen u Meblu donosi 20 posto popusta na pakete za zdravo spavanje (podnica + madrac).

Posebno ističemo i eliminacijski popust od čak 40 posto na Jogi proizvode na isteku zaliha. Zalihe su ograničene, stoga nemojte gubiti vrijeme već čim prije posjetite najbliži Meblo salon ili Meblo web shop.

Nakon što se odlučite na odgovarajući madrac vrijeme je da odaberete i krevet koji će zaokružiti cjelokupni dojam. Pozivamo vas stoga da iskoristite atraktivne popuste od 15 posto na kerevte iz linije Punkt. Riječ je o krevetima sa spremištem za posteljinu u dimnezijama 200x120/140/160/180 , koji mogu biti vaši već za 3.021,00kn.

Većina navedenih kreveta nalazi se na lageru, dakle spremni su za isporuku odmah. Iskoristite stoga ovu jedinstvenu pogodnost!

Pored popusta na proizvode za zdarvo spavanje ističemo i popuste do 25 posto na sjedeće garniture. Posebno ističemo garnituru Blog iz linije Delta Salotti koju nudimo uz poseban promotivni popust od 25 posto. Riječ je o garnituri koja predstavlja spoj kvalitetnih dizajnerskih rješenja i udobnosti, sa ergonomskim sjedištem koje omogućava ispravan položaj tijela, udobnost i opuštanje. Naslon za glavu je pomičan što svakome omogućuje pronalazak optimalnog položaja glave. Sjedeći dio garniture također se može izvući te na taj način prilagoditi vašim zahtjevima.

Do 30.09. u tijeku je i akcijski popust do 20 posto na Meblo dječje sobe. Opremanje dječje sobe uvijek predstavlja poseban izazov, kako za roditelje, tako i za djecu, koja nikako ne smiju biti izostavljena iz tog procesa. Najbitnije je da soba bude funcionalna, praktična i naravno, djetetu zanimljiva.

Problem obično predstavlja nedostatak prostora, jer dječja soba nikada nije dovoljno velika. Proizvođači namještaja taj su problem prevladali na način da su proizveli multifuncionalne komade namještaja kojima se jednim potezom mijenja namjena i oblik.

Do 30.09.2011. u svim Meblo salonima u tijeku je akcijski popust do 20 posto na dječje sobe iz linije Mab, Alples i Iles. Kao dodatnu pogodnost, uz kupnju dječje sobe darujemo Vam 30 posto popusta na sve Jogi madrace (osim Reala) .

U Meblo ponudi već se dulji niz godina, osim namještaja nalazi se i dekorativni asortiman koji uključuje dekorativne tapete, tkanine, naljepnice, karniše i vodilice, te asortiman gotovih proizvoda kao što su gotovi zastori, prekrivači, trake za stol i stolnjaci, košarice za kruh i sl.

U sklopu akcije Jesen u Meblu dekorativni asortiman također se nalazi na akcijskom popustu do 20 posto. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku i ukrasite vaš dom već danas artiklima iz najnovije Meblo kolekcije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju