Jedan od najvećih problema u kućanstvu s kojim se borimo svaki dan je kamenac, a najčešća meta ovog nepoželjnog 'nametnika' svakako je tuš. Kako bi mu podarili novi sjaj donosimo koristan i ekološki prihvatljiv trik koji će vam uštedjeti vrijeme i novac

Koliko novca do sada ste potrošili na sredstva koja jamče uspjeh u uklanjanju tvrdokornih naslaga na vašem tušu vjerojatno se ne želite ni prisjetiti.

>>15 nevjerojatnih uporaba moćnog octa

Osim toga spomen na vrijeme utrošeno na ribanje i bjesomučne pokušaje razbijanja dosadnog 'nametnika' dovoljan je da izgubite svaku nadu u uspjeh.

No jeftin i brz način za koji su vam potrebna tek dva sastojka koje još k tomu zasigurno posjedujete u kuhinji omogućit će vam da vaš tuš zablista.

>>10 upotreba magičnog praška od 5 kuna

Prije pripreme čarobne smjese imajte na umu njezinu pjenušavu, ali i bezopasnu reakciju.

Sve što vam je potrebno:
1 plastična vrećica
1/3 šalice sode bikarbone
1 šalica bijelog octa
i obična trakica

Priprema:
Iznad umivaonika u plastičnu vrećicu prvo stavite sodu bikarbonu te joj pažljivo dodajte ocat, vrećicu stavite oko glave tuša pazeći da je cijela njegova površina uronjena u smjesu.

Zavežite vrećicu trakicom i ostavite da smjesa djeluje preko noći ili najmanje tri sata. Prije upotrebe isperite tuš i priuštite si opuštajuće tuširanje ispod bogatog mlaza vode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju