Iva Balaban pridružila se Mirni Maras i Ani Begić te podržala akciju 'Vikend za mame i bebe'. Uz savjete koje je razmijenila s kolegicama o djeci i odgoju, Iva je zablistala u još jednoj odlično odabranoj casual kombinaciji jednostavnoj baršunastoj haljini u boji čokolade uz koju je odjenula sandale na nisku petu te se ogrnula vestom u bež nijansi. Uz raspuštenu kosu boje kestena lijepo je pristajao intenzivni crveni ruž na usnama

Akciju 'Vikend za mamu i bebu' podržale su mlade mame Iva Balaban, Ana Begić i Mirna Maras. Kao ambasadorice akcije darivale su štićenice Doma Savica Šanci.

2012. godina u drogerijama Kozmo će biti u znaku trudnica, majki i djece, a posebnim akcijama i savjetima olakšat će se i uljepšati dani majčinstva.

>> Iva Balaban: Savršena mjesec dana nakon poroda

>> Teškim ruksacima djeca trajno oštećuju leđa

Akcijom 'Vikend za mamu i bebu' naglasak je stavljen na potrebe žena i djece u danima majčinstva i prvim godinama djetinjstva. Upravo je njima posebno prilagođen široki asortiman, a velikim pogodnostima trudnice i majke pronaći će sve za sebe i djecu.

'U sklopu akcije darove su primile i mlade majke iz Doma Savica Šanci koje ćemo opremiti kako bi zadovoljili njihove svakodnevne potrebe',  izjavila je Ana Barać iz drogerije Kozmo.

'Počašćena sam da mogu sudjelovati u ovoj hvale vrijednoj akciji. I sama kao majka troje djece znam koliko nam je svega potrebno za zdravo i bezbrižno podizanje naše djece. Sve to iziskuje poveća primanja koja na žalost mnoge mame nemaju. Htjela bi dodati da bez obzira kakve mogućnosti mame imaju, odnosno nemaju najbitnije je da njihova djeca dobiju golemu količinu ljubavi, jer u konačnici samo je to važno. To pamtimo, to nas oblikuje i tada nam djeca spremno mogu ući u svijet odraslih', izjavila je mama troje mališana Iva Balaban.

Akcija 'Vikend za mamu i bebu' ima i humanitarni karakter pa je opremljen Dom Savica Šanci koji zbrinjava mlade majke ugroženog socijalnog statusa i samohrane majke kojima je potrebna pomoć.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju