Tvrtka Ogopogo predstavlja novu poklon-kutiju Avantura u kojoj se nalazi više od 30 različitih zabavnih aktivnosti. Romantična vožnja zaprežnim kolima Likom, squash ili kajaking Limskim kanalom, tečaj plesa, aqua-aerobic ili jahanje samo su neke od novih uzbudljivih ponuda

Poklon-kutiju Avantura, za jednu ili dvije osobe, moguće je kupiti na stranici www.ogopogo.hr, gdje se nalaze i ranije poklon-kutije Aktivno dijete te Avantura i sport. Vlasnik sam odabire jednu aktivnost unutar ponuđene teme, kao i vrijeme u kojem će u njoj uživati, a na neke od aktivnosti iz ponude može povesti prijatelja ili dragu osobu.

>> Lijepi i korisni: Sve tajne ugradbenih ormara

Nova poklon-kutija Avantura u svojoj bogatoj ponudi nudi ponešto i za one mirnijeg duha koji mogu odabrati opuštajuću jogu, dok je za one željne adrenalina tu uzbudljiv adrenalinski paket ili pak uvijek zabavni paintball. Avantura je poklon u kojem svatko može pronaći nešto za sebe, a nudi idealan spoj prirode, aktivnosti i kulture, što će sigurno oduševiti svakog sretnog vlasnika ove kutije.

Poklon-kutije Ogopogo olakšavaju darivanje, a garantiraju zabavu i ludi provod. Poklon-kutija Avantura za 1-2 osobe dostupna je po cijeni od 299 kn.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju