Ah ta ljubav, jednostavno ne možemo bez nje, a u nedostatku vlastitih ljubavnih zavrzlama rado ćemo zaviriti iza tuđih vrata. Provjerite što sve zaljubljenim ženama i muškarcima pada na pamet u romanima iz biblioteke Cappuccino kao stvorenim za topla predvečerja

O ljubavi i drugim nečistim silama čitajte u novim, zabavnim i romantičnim romanima iz biblioteke Capuccino koju predstavlja Mozaik knjiga. Vječna i uvijek zanimljiva tema napisana je na različite načine u 5 romana u kojima ćete pronaći žudnju, strast, sudbinu, iluzije, opsesije i ostale emocije koje ove priče čineuzbudljivima.

Bez obzira jeste li solo ili u paru, vjerujemo da ćete uživati. Iskoristite proljetna poslijepodneva i prepustite se uživanju u ljubavnim poslasticama!

Otkrijte tajnu sreće!
Šokantno otkriće da ima polusestru koja je plod očeve davne ljetne avanture odvest će Rebeccu Strand u obalni gradić u Maineu. No kada tamo stigne ništa neće ići po planu a polusestra uopće neće biti oduševljena njezinim dolaskom. Polusestra Joy već ima svoj život, obitelj i posao: organizira izlete autobusom za samce, zapravo ekskurzije koje spajaju ljubavnike, liječe slomljena srca i mijenjaju živote.

Rebecca se priključuje skupini izletnika u nadi da će pronaći put do Joyinog srca i napokon imati sestru. Ali dok provodi sve više vremena s Joy i ženama koje se predstavljaju kao članice Kluba razvedenih žena iz Wiscasseta te počinje flert s vrlo zgodnim lokalnim tesarom, shvaća da su njezin život i njezino srce spremni za izlječenje i promjenu i da ponekad treba prihvatiti izazov.

Roman 'Tajna sreće' autorice Melisse Senate priča priču o pomoćnici odvjetnika iz New Yorka koja je mislila kako se nikada neće riješiti brzog načina života, zodnog dečka i njihovog neobičnog stana.

Jeste li spremne za slatkorječivog neznanja?
Roman 'Slatkorječivi neznanac' šarmantna je i duhovita priča koja će zacijelo opčiniti mnoge čitateljice. Jack Travis je prezgodan poslovni čovjek iz Houstona, usto i bogat, seksi muškarac koji uvijek sve drži pod kontrolom. No, kad mu u ured dode prekrasna mlada žena s djetetom za koje tvrdi da je njegovo, on će biti osupnut više nego što bi ikada bio spreman priznati.

Zatečen, Jack sluša Ellu Varner dok mu objašnjava kako je njezina sestra nedavno rodila i nakon toga joj ostavila novorodenče te da ju je potraga za ocem dovela do njegovih vrata. A posebno će poludjeti kad ona zatraži da se podvrgne testu utvrdivanja očinstva. No, na kraju, hoće li test očinstva riješiti sve probleme? Ako Jack je otac, hoće li se on brinuti o djetetu? Hoće li Ella biti spremna napustiti dijete? A što ako ne bude spremna? A Jackova blizina počet će joj sve više goditi…

Zadovoljna.hr i Mozaik knjiga daruju dva primjerka romana 'Tajna sreće' Kristini Španić i Ivani Petrović, a 'Slatkorječivi neznanac' stiže na adresu Ljiljane Šambar i Sandre Repalust.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju