Sajam dekora po prvi puta održan u Zagrebu je otkrio nove trendove uređenja životnog prostora. Osim luksuza pokazao je i detalje kojima u jeftinijoj varijanti možete osvježiti svoj doma

Sajam dekora održan u zagrebačkoj Areni pokazao je najnovije trendove u uređenju interijera te ugostio maštovitog Karima Rashida koji je okupljenimauz pomoć voditeljice Ane Stunić  otkrio nekoliko tajni dizajnerskog zanata.

'Mijenjam izgled svog stana svaki mjesec i nikada ne skupljam stvari', otkrio je priznati dizajner.

Osim dizajna, obožava i glazbu pa je okupljene u Zagrebu počasti s partyjem by DJ Rashid. I dok je mnoge to iznenadilo, Karim je otkrio kako to radi već 35 godina.

Na sajmu su sitnice koje uljepšavaju životni prostor pozivale na šoping, no iako bi samo na rasvjetu mogli potrošiti 200,000 kuna, i s malo novaca možete urediti svoj životni prostor.

Luster za 18 tisuća kuna ili kauč za 30 tisuća nisu dostupni prosječnoj hrvatskoj obitelji, ali zato postoje trikovi kojima se prostor može ućiniti ljepšim, a da ne treba puno uložiti.

'Bitna je rasvjeta, svijetle boje ili staklene pregrade umjesto zidova koje daju prozračnost prostoru' ističe arhitekt Duje Kaliterna.

Sagovi te presvlake na namještaju trikovi su uz koji dom možete učiniti svježijim. U modi su žive boje zidova, ali treba paziti da  ne pretjera i učinite ono suprotno!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju