Šestim po redu koncertom 'Želim život' Zaklada Ana Rukavina i Nova TV zahvalit će svima na nesebičnim donacijama koje su do sada spasile 13 života

Sada već tradicionalni koncert na Trgu bana Josipa Jelačića okupit će Borisa Novkovića, Dražena Zečića, E.T., Feminem, Gorana Karana, Halida Bešlića, Ivu Herceg, Ivanu i Mariju Husar, Jasmina Stavrosa, Klapu Intrade, Luku Nižetića, Maju Šuput, Massima, Miroslava Škoru, Nove fosile, Prljavo kazalište i Jole. U petak, 16. prosinca s početkom u 21 sat osim na trgu, nezaboravnu glazbenu noć možete pratiti i uz izravan prijenos na Novoj TV i Dnevnik.hr-u od 21sati.

Tijekom koncerta bit će aktivan call centar u kojemu će ugledna lica iz hrvatskog javnog života prikupljati sredstva za daljnji rad Zaklade i Banke krvi iz pupkovine.

Građani će putem humanitarnog broja 060 9000 (6,15 kn s PDV-om) imati priliku od 1. prosinca do 24. prosinca dati svoj osobni doprinos u dovršetku posla Zaklade na tipizaciji svih prikupljenih uzoraka krvi i utvrđivanju antigena tkivne podudarnosti između donatora i oboljelih.

Djelovanjem Zaklade Ana Rukavina do sada je spašeno 13 života, a svi građani između 18 i 40 godina starosti koji se žele upisati u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica moći će to učiniti također u petak, 16. prosinca, od 13 do 16 sati u šatoru na Trgu i to ispunivši pristupnicu i davanjem uzorka krvi za HLA tipizaciju. U ulozi donora, ali i prodavača promotivnih materijala Zaklade naći će se lica Nove TV te brojni prijatelji Zaklade poput Boris Banovića, Mirne Maras, Ivane Tomić, Jurice Radovića, Dorijana Elezovića, Šime Sušića, Viktorije Novosel, Ivane Šutej, Ivica Prtenjače, Roberta Zubera i Sanje Mikleušević.

Svi građani do 24. prosinca, pozivom na humanitarni telefon 060 9000 mogu donirati 5,00 kn (+ PDV ukupno 6,15 kn) i na taj način pomoći u spašavanju ljudskih života. - sva sredstva prikupljena putem humanitarnog telefona utrošiti će se za HLA tipizaciju donatora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju