Sarah Byrne autorica velike svjetske uspješnice 'Anđeli u mojoj kosi', knjige koja je objavljena 2010. godine i od tada ne silazi s top liste 10 najprodavanijih naslova gostuje u Zagrebu 17. i 18. travnja

Svi zaljubljenici u knjigu 'Anđeli u mojoj kosi' autoricu mogu susresti u Knjižari Ljevak 17. travnja u 19 sati, gdje će autorica potpisivati knjige, a predavanje je organizirano u četvrtak 18. travnja u prostorima Makronove (Ilica 72), također u 19 sati.

Druga knjiga autorice naslova 'Stube u nebo' pisana je na osnovu izravnog, osobnog iskustva. Nikada do sada knjiga nije sadržavala tako detaljan prikaz o tome kako anđeli djeluju u svijetu. Knjiga 'Stube u nebo' otvara novi prozor u svijet anđela.

'Stube prema nebu' pruža više detaljnih informacija od bilo koje do sada objavljene knjige o anđelima, opisuje različite vrste i tipove anđela i način na koji djeluju u svijetu.

>> 6 namirnica od kojih će vaša koža i kosa zablistati

>> Mladenački imidž lijepe trudnice

Lorna Byrne svaki dan vidi anđele i razgovara s njima i to čini još otkako je bila dijete. Kao djetetu Lorni su anđeli rekli da je njezin posao na ovoj zemlji da dijeli s drugima mudrost i znanje koje joj daju Bog i anđeli.

Kada je umro Lornin suprug, njezin se svijet raspao. U knjizi 'Stube u nebo', ona priča priču o tome kako je ponovno skrpala svoj život i kako je ona, neobrazovana majka četvero djece, prekinula sa šutnjom i počela svijetu objavljivati poruku anđela.

Lorna nam govori o budućnosti koju je Bog predvidio za nas – i o nekim drugim mogućim budućnostima, ovisno o odlukama koje donesemo. 'Svatko mora ispuniti svoju ulogu',  kaže ona.

Ona detaljno otkriva neke od najnevjerojatnijih informacija o anđelima i načinu na koji djeluju u svijetu. Upoznaje nas i s anđelom čuvarom Zemlje i objašnjava nam zašto je toliko važno da ga slušamo.

Autorica priča tragičnu ljubavnu priču dviju duša koje je upoznala kada je bila malena. Te su duše dvadeset godina bile blizu Lorne služeći se njezinim duhovnim darovima kako bi ozdravili one koji su im nanijeli zlo – i kako bi ozdravili potomke tih zločinitelja čiji su životi i dalje bili zasjenjeni.

Čitatelji su na Lornino štivo reagirali dirljivo – bez obzira na svoje vjersko uvjerenje. Knjiga im je dala nadu, pomažući im da shvate da, bez obzira na to koliko se usamljeni možda osjećaju, uza se imaju anđela čuvara.

Lorna Byrne vidi anđele i razgovara s njima gotovo od rođenja. Sada kada je svoju obitelj postavila na noge otvoreno razgovara o onome što je naučila. Živi mirnim životom u ruralnom dijelu Irske. Autorica je međunarodne uspješnice Anđeli u mojoj kosi koja je prevedena na dvadeset jezika. Stube u nebo njezina je druga knjiga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju