Božićni ukrasi mogu biti vrlo domišljati, posebno ako ste ih izradili sami. Budite kreativni i dajte si truda i vidjet ćete da će rezultat biti i više nego dobar. Jeste li razmišljali na koji način možete iskoristiti stare božićne čestitke?

Imate li prošlogodišnje ili starije božićne čestitke koje ste dobili od obitelji i prijatelja i čuvate ih u ladici? Za vas smo pripremili  jednostavno rješenje za uređenje vašeg doma.

Odrežite komad široke svilenu vrpce u bilo kojoj boji, a završetak ukrasite oblikom po želji.

Poslažite čestitke na vrpcu i pričvrstite ih drvenim štipaljkama za robu. Komad dvostrane samoljepljive trake nalijepite na sam vrh vrpce,a traku smjestite na zid, vrata ili neku drugu površinu u vašem domu.

Stare čestitke mogu poslužiti i kao dekoracija stola za božićnu večeru. Prednju, ukrasnu stranu čestitke izrežite u obliku božićnih ukrasa poput zvijezde, zvona, kuglice ili pahuljice te u istom obliku izrežite komad masnog ili običnog papira u boji.

Probušite rupu na papirima, provucite ukrasnu trakicu te ju zavežite oko salvete na tanjuru. Na ukras možete ispisati ime osobe koja dolazi na večeru.

>> Sačuvajte omiljene čizme od zime

>> VIDEO: Otkrijte trikove koji će vam olakšati glačanje

Čestitke vama dragih ljudi možete iskoristiti i kao dekoraciju za stol. Na komad stakla naopako poslažite čestitke o pričvrstite ih prozirnom ljepljivom trakom.

Staklo okrenite i stavite na stol ili nadstolnjak što će vašem domu dati topli božićni ugođaj i razveseliti goste i ukućane.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju