Možda niste znali da vaše dijete što je mlađe, to lakše uči strane jezike. Zvuči iznenađujuće, ali je potpuno istinito! U Helen Doron Early English školama prema posebnoj metodi bebe i djeca, već od 3 mjeseca do 14 godina, uče zvuk, ritam i strukturu jezika puno prije nego što počnu izgovarati prve riječi na engleskom jeziku

Želite se uvjeriti kako vaše dijete lako može naučiti engleski jezik i pri tome se zabaviti? Dođite na besplatan ogledni sat - prijavite se ovdje.

Helen Doron u svijetu:
• 25 godina iskustva
• u 30 zemalja svijeta
• 500 centara širom svijeta
• 2.800 učitelja
• milijun učenika

Istraživanja su pokazala kako u razvoju jezika postoji razdoblje u kojem dijete jezike uči s nevjerojatnom lakoćom i neopterećenošću. To je zapravo vrijeme kada uči svoj materinji jezik, ali ujedno i najbolje vrijeme za učenje drugog jezika – s pouzdanjem i lakoćom.

Kod beba i male djece ne postoje strani jezici, djeca saznaju da je jezik koji su naučili strani jezik tek kad malo odrastu i kada im to otkrije okolina, stoga je učenje u prvih šest godina najvažnije. U Helen Doron školama jezik se ne percipira kao obaveza već kao igra te medij kojim ostvaruje ciljeve i komunicira s okolinom.

Učenje kroz zabavu

Kod usvajanja jezika važno je da ga dijete čuje i doživljava u kontekstu materinjeg jezika. Drugim riječima, ako se dijete samo poučava pojedinim riječima stranog jezika rezultat neće biti isti kao kad se učenje odvija kroz dijalog. Na taj način će učenje stranog jezika biti vrlo učinkovito i zabavno.

Pjesme su izvrstan način učenja stranih jezika zato što se rimuju, zabavne su te ih je lako upamtiti. Kada se riječi opetovano pjevaju ili recitiraju, dolazi do boljeg usvajanja naučenog sadržaja, a pokreti i ritam dodatno stimuliraju mozak na bolje učenje. Isprobajte sami, kliknite ovdje za edukativnu pjesmicu.

Posebni materijali za učenje

Metoda Helen Doron Early English koristi materijale za učenje koji su puni aktivnosti s ciljem promoviranja užitka prilikom stjecanja novih vještina putem poticanja uključivanja i motivacije. To zauzvrat našim učiteljima omogućuje potpuno uživanje u poučavanju. Upravo kombinacija slušanja CD-a kod kuće i kvalificiranih učitelja koji poučavaju u malim grupama omogućit će vašem djetetu da brzo i lako nauči engleski jezik.

Tečajevi za sve uzraste u malim grupama

Uz posebno kvalificirane Helen Doron predavače i zabavnu nastavu u malim grupama (4 - 8 djece), djeca vole učiti i govoriti engleski. Ukupno postoji 10 tečajeva engleskog jezika za djecu u dobi od 3 mjeseca do 14 godina:


• 7 godina govornog engleskog za malu djecu (uz izborno čitanje i pisanje)
• 3 godine govornog engleskog plus čitanje i pisanje za stariju djecu
• posebna se pozornost posvećuje pravilnom naglašavanju, gramatici i rječniku
• priprema starije djece za polaganje međunarodnih jezičnih ispita.

Ako dvojite je li vaše dijete spremno, nemojte! Dođite na besplatan ogledni sat za koji se možete prijaviti na web stranicama www.helendoron.hr ili pozivom prema Helen Doron školama na sljedećim lokacijama u Zagrebu, Zadru, Samoboru i Rijeci:

Zagreb
Jarun: 091 5784 755
Kruge: 091 920 9988
Maksimir: 098 359 244
Ravnice: 095 8147 506
Sveti Duh: 091 2514 430
Špansko: 098 828 855
Novi Zagreb: 091 578 4755

Rijeka 091 159 6737

Samobor 091 623 4005

Zadar 095 906 9244

Zadovoljna.hr i Helen Doron pripremaju nagradni kviz u kojima će setom pribora za učenje nagraditi najsretnije čitateljice slučajnim odabirom. Sudjelujte i možda baš vi budete jedan od pet tjednih sretnih dobitnika!

Prva tjedna dobitnica seta za učenje je Tonja Stojanac iz Zagreba.

Druga tjedna dobitnica seta za učenje je Paula Trinajstić iz Viškova.

Dobitnici čestitamo, a svima ostalimo želimo više sreće već ovog tjedna kada kreće drugi krug nagradnog kviza.

Treća tjedna dobitnica seta za učenje je Izabela Martinović iz Zadra.

Četvrti tjedni dobitnik je Neven Bittner iz Zagreba.

Dobitnici čestitamo, a svima ostalimo želimo više sreće već ovog tjedna kada kreće drugi krug nagradnog kviza.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju