Čudesan svijet C. S. Lewisa vraća se uz pomoć fantastičnog narnijskog broda Zorogaza u filmu Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza u 3D tehnici. Pretpremijerno ga možete pogledati već ovaj vikend

U najvećem filmskom događaju predstojećih blagdana, Edmund i Lucy Pevensie, i njihov rođak Eustace, uvučeni su u sliku u vraćeni u Narniju na veličanstveni brod Zorogaz. Priključuju se kralju Caspijanu i mišu-ratniku Reepicheepu u misiji o kojoj ovisi sudbina čitave Narnije.

Putujući na tajanstveno otočje, hrabri putnici prevladavaju svoje najveće kušnje, junački se suprotstavljaju magičnim stvorenjima i opakim neprijateljima i ponovno se sastaju sa svojim prijateljem i zaštitnikom Aslanom.

Novi film temeljen je na trećoj od sedam Lewisovih knjiga Kronike iz Narnije. Serija knjiga objavljena je između 1950. i 1956. i smatra se jednim od najmaštovitijih književnih djela. Knjige su prodane u više od 100,000.000 primjeraka i prevedene su na više od 50 jezika.

Iako je prva Lewisova knjiga Lav, vještica i ormar možda najpoznatija i najpopularnija, mnogi obožavatelji Lewisovih priča smatraju Plovidbu broda Zorogaza najboljim od sedam romana.

U avanturističkom spektaklu glavne uloge tumače Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley i Will Poulter.

Film će pretpremijerno igrati u vikendu izmedu 3. i 5. prosinca iskljucivo u 3D-u u odabranim kinima, a 9. prosinca stiže u kina.

Tko ide u kino!

Zadovoljna i Continental film daruju 5x2 ulaznice za avanturistički spektakl Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza Ani Prodanić, Franu i Svenu Dilici, Mirjani Štulić, Janji Aničić i Alini Šegedin.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju