U zagrebačkoj Mesničkoj ulici otvorena je nova trgovina u kojoj je moguće je pronaći širokii izbor svijeća, mirisa za dom i auto, sezonskih mirisa, osvježivača za kuću i pribora za svijeće

U ponudi trgovine Miris prirode nalazi se i široka paleta predmeta za opremu i dekoraciju doma, masivni i kovani namještaj, te predmeti koji slijede romantični francuski stil opremanja doma. Namještaj i home decor predmeti su visoke kvalitete i nabavljaju se isključivo od europskih proizvođača.

Uz estetsku vrijednost i kvalitetu, ponuda zadovoljava nekoliko različitih stilova opremanja domova, čiji je cilj uz pomoć boja, namještaja, dodataka i dekoracije stvoriti što ugodnije ozračje prostora u kojem boravimo.

>> Makeover doma: Život u stilu šarenih bombona

Tako se primjerice u ponudi nalazi veliki broj predmeta koji su karakteristični za rustikalno-romantični stil s naglaskom na kovani namještaj kao što su regali, stolovi i stolci iskoristivi kako za unutarnje tako i za vanjske prostore.

Masovni namještaj koji dočarava osjećaj ugode i vječnosti, izrađen je u različitim europskim stilovima od prvoklasnog borovog i hrastovog drveta.

S obzirom da u Mirisu prirode postoji mogućnost odabira željene boje i odsjaja odabranog komada namještaja, svaki kupljeni predmet, osim što je ručno izrađen, može biti unikatni i pritom najbolje usklađem s budućim prostorom u kojem će biti smješten.

U trgovini je moguće osjetiti i dašak romantike, budući da se u ponudi nalaze predmeti koji će u dom unijeti novi romantični francuski stil – izrezbareni stolovi i noćni stolići koji podsjećaju na francusku Provansu, fotelje, vitrine i ostali dekorativni elementi za potpuno novi šarm bilo kojeg prostora.

Novi prostor Mirisa prirode odiše i mirisnom svježinom jer obiluje ponudom cjelokupnog Yankee Candle programa, danas jednog od najpoznatijih brendova u svijetu mirisa za dom.

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a njihov mirisni užitak traje i do 160 sati.

Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, Yankee Candle svijeće pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska.

Posebnost Yankee Candle svijeća su svakako i mirisi prilagođeni svakom vremenskom razdoblju (godišnja doba, specijalizirane kolekcije i sl.) kao i posebnim prigodama (vjenčanje, razne obljetnice i sl.), te brojni mirisi, od voćnih, cvjetnih, slatkih, pa sve do primamljivih božićnih aroma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju