Casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja je održan u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu, a ukupno se prijavilo 88 djevojaka

Casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja je održan u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu, a ukupno se prijavilo 88 djevojaka. Stručni žiri u kojem su bili Anica Kovač, nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta, dr. Zoran Veir, estetski kirurg, Belizar Valić, modni fotograf, Neven Ciganović, modni stilist, Davorka Čičak, direktorica marketinga u Electroluxu, Ivana Čilaš, direktorica sajma 'Dani vjenčanja', Dijana Pavković, vlasnica licence Dana vjenčanja te Diana Mikloš, glavna urednica izdanja Dani vjenčanja.

>> Koliko košta prosječno vjenčanje?

>> 3 vjenčanice koje su osvojile svijet

Poseban gost na castingu bio je Vanja Grgec, Mister Hrvatske za 2011. godinu i stručni suradnik na portalu 'Dani vjenčanja'.

S obzirom na veliki odaziv djevojaka, stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak. Djevojke su jedna po jedna pozirale i predstavile se, a slijedilo je proglašenja pet finalistica castinga za Zaštitno lice Dana vjenčanja. Prednost od pet bodova ispred ostalih djevojaka imala je Ivana Gugić koja je na Facebooku sakupila najveći broj 'lajkova'.

U finale su ušle Ana Godinić, Anamarija Striščak, Maja Marinić, Sara Brkić i Sara Vulinović. Lijepe manekenke zasjale su u dugim glamuroznim vjenčanim haljinama modnih kuća 'Penelope vjenčanice' i 'Sherri Hill' te su pozirale modnom fotografu Belizaru Valiću.

Vrhunac castinga u 'Gastro Globusu' bilo je proglašenje pobjednice, a Zaštitno lice Dana vjenčanja 2011. postala je Sara Brkić. Sve finalistice dočekale su i posebno iznenađenje, a to je poziv da nose svih sedam modnih revija na predstojećem jesenskom sajmu 'Dani vjenčanja'. Pobjednica Sara Brkić dodatno će nositi kolekcije i na humanitarnoj reviji u sklopu sajma Dani vjenčanja, čiji se prihod planira donirati za bolnicu Rebro.

Pobjednica castinga osvojila je i raskošne poklon pakete preparativne i dekorativne kozmetike Juvena, Colistar, Avon, cvijetni buket orhideje u školjci, djelo gđe. Radmile Hrdelje, usisivač iz Electroluxa Ergorapido 2u1. te poklon paket iz Schwarzkopfa. Lice Sare Brkić krasit će i naslovnicu časopisa 'Dani vjenčanja', čiji se izlazak priprema za 15. rujna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju