Ako je nešto na tržištu namijenjeno djeci, sigurno će naći svog kupca pa bili to i odjevni predmeti koje će mališani nositi samo jednu sezonu. Sve je više trgovina dječje robe s potpisom, a na otvaranju najnovije zatekli smo i mnoge poznate mame

Svi si mi volimo priuštiti komad odjeće koji je možda preskup za hrvatski džep, no što je s dječjom odjećom?

Košuljica s potpisom od 600 kuna ili jaknica za 1800 kuna svakako spadaju u tu kategoriju, a poznate hrvatske mame znaju.

Otvorenje trgovine jednog luksuznog modnog branda privuklo je poznate mame koje su prošetale trgovinom u društvu svojih najmlađih te priznale kako s vremena na vrijeme vole klincima kupiti pokoju skupu krpicu.

Lana Klingor je priznala kako skupu robicu najčešće dobije na poklon, dok glumica Jelena Perčin Babić voli svojoj kćerkici priuštiti kvalitetniju jaknicu ili haljinu.

>> Djeca manekeni: Roditeljski hir ili dječja zabava?

>> Parfemske kreacije za najmlađe šminkere

Bivša Miss Universe Ivana Delač Đolo više voli potrošiti na svog sina nego na sebe, no dječja je perspektiva sasvim drukčija pa je mali Noa priznao kako bi ipak najradije obukao avion.

No vremena se mijenjaju, pa je i pjevačica Franka Batelić priznala kako su njezinu robu roditelji kupovali u Trstu gdje i danas ona voli otići, no nikada nije dobila skupu odjeću s potpisom.

Nakon dvije i pol godine izbivanja u javnosti se pojavila i glumica Marijana Mikulić sa sinom Ivanom koji je kao pravi frajer nosi AC /DC majicu koju mu je tata odabrao.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju