Kazalište Trešnja poziva vas na predstavu 'Tri skockana praščića'. Kupite jednu ulaznicu, a drugu ćete dobiti gratis. Uživajte u kazalištu!

Tri praščića pošla su u svijet. Odlučili su živjeti svatko u svojoj kući koju će sami izgraditi. Najmlađi praščić bio je veseo i još malen pa se nije previše trudio oko svoje kuće. Izgradio je kolibu od slame, tek nekakvu da u njoj može spavati i da mu je krov nad glavom. Ali sve je to gledao i gladni vuk, koji je samo čekao trenutak kako bi pojeo praščiće.

Čim je vidio kakvu je slabu kuću napravio najmlađi praščić, stao je puhati. Slamnata koliba začas nestane u vjetru,a najmlađi praščić glavom bez obzira pobjegne srednjem bratu. Znate li ostatak ove priče? Provjerite kako izgleda ova bajka na Trešnjin način!

U predstavi kazališta Trešnja 'Tri skockana praščića' igraju Larisa Navojec, Maja Kovač, Tamara Curić, Katarina Opić, Damir Klemenić, Sivio Vovk, Petar Cvirn i Zoran Pribičević.

Pozivamo Vas da kupite ulaznice u četvrtak 14. travnja od 16 do 19 sati, petak 15. travnja od 16 do 19 sati ili u subotu 16. travnja od 10 do 13 sati na blagajni Trešnje za bilo koju vikend izvedbu koju najavljujemo 16. travnja u 16 i 18 sati te 17. travnja u 11, 16 i 18 sati jer uz jednu kupljenu ulaznicu drugu dobijete gratis.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju