Još nas nekoliko dana dijeli od odlične zabave, neodoljivih ritmova, slavnih imena i dva dana prepuna plesa na otvorenom. Sve je to više nego dobra pozivnica na aerobik konvenciju koja će se 18. i 19. svibnja održati u Osijeku. Zadovoljna.hr vodi vas na ludi provod!

Vikend koji će rasplesati Osijek organizirala je udruga Gradski ritam i velika zaljubljenica u aerobik i ples Irena Slovaček. Irena godinama odlazi na aerobik konvencije u svijetu pa je poželjela da zaljubljenici u ovaj sport upoznaju njezin Osijek.

>> Aerobik konvencija u Osijeku: Ludi provod na otvorenom

Jedan je cijeli dan, petak 18. svibnja planiran je za potpuno besplatne sate aerobika za sve zainteresirane građane i vježbače, a koje će voditi instruktori aerobik klubova Gea centar kulture tijela, XXL, Ritam pulsa, Spilatess i dr.. Posebno napominjemo kako je termin konvencije planiran u okviru tjedna u kojem će se obilježavati Svjetski dan sporta. TC Portanova je u svrhu organizacije konvencije ustupila krovni prostor kako bi se ples i druženje održali na otvorenom.

'Želja mi je okupiti što veći broj zaljubljenika pokreta, plesa i aerobika na jednom mjestu. Fenomenalno talentirani ljudi šeću pored nas svakodnevno. Vrijeme je da im damo priliku da nam prenesu tu energiju. Kako ćemo plesati u jeansu, šeširima, sunčanim naočalama i ludim modnim dodacima želja mi je prenjeti građanima ideju da je pokret u nama te da je sport naš stil života. Ne treba čekati termin u dvorani, dosta je izgovora', rekla je organizatorica Irena Slovaček.

Vodimo vas na aerobik konvenciju!
Vveliki paket koji uključuje ulaznicu za konvenciju, poklon vrećicu sponzora, poklon bonove za trgovine u TC Portanova, popust na ručak u restoranu Millenium, majicu te pola sata besplatnog DISCOBOWLINGA na afteru dobile su Anja Jančula i Jelena Stanišić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju