Zvijezde s domaće glazbene scene okupile su se sinoć u Galeriji Meštrović u Splitu kako bi predstavile svoje nove hitove na posljednjoj večeri Melodija Jadrana.

Galerija Domenica u haljini brenda Arileo Domenica u haljini brenda Arileo Domenica u haljini brenda Arileo +2 Domenica u haljini brenda Arileo

Osim novih hitova, pažnju su privlačile i raskošne modne kombinacije u kojima su zablistale domaće zvijezde, a među njima se posebno istaknula nježna, a istovremeno tako glamurozna haljina pjevačice Domenice Žuvele, koja je nastupila s pjesmom Jedna na 100. 

Bijela haljina domaćeg brenda Arileo, iza kojega stoje Jurica i Marija Pirić, Domenici je stajala kao salivena. Haljina je baš posebna zbog asimetričnog kroja i vrlo efektnih izreza koji su jedan od modnih hitova ove sezone.

Domenica u haljini brenda Arileo Domenica u haljini brenda Arileo (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Osim proreza koji je posebno naglasio noge te izreza u području struka, pažnju je privlačio i plašt, koji je cijeloj kombinaciji dao dozu antičkog glamura.

Radi se o haljini iz najnovije kolekcije posvećene jubilarnom, 20. rođendanu brenda. Iako su kolekciju obilježile dnevne haljine, ovaj su modni primjerak razradili do toga da izgleda večernje, a Domenica ju je iznijela na svoj autentični način.

Domenica u haljini brenda Arileo Domenica u haljini brenda Arileo (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Draperije su veliki hit ove sezone, a Domenica je svojom figurom savršeno iznijela ovu haljinu. Cijeli ambijent Galerije Meštrović ima taj antički mot pa smo njezinu kombinaciju prilagodili cjelokupnom dojmu, rekao nam je Jurica Pirić.

Taj su dojam stvorili pomoću plašta preko jednog ramena, a iz brenda su nam napomenuli kako je cilj bio da Domenica izgleda poput moderne Prisce, Dioklecijanove žene.

Domenica: Efektna haljina s hrvatskim potpisom koja naglašava noge Domenica na prvoj večeri Melodija Jadrana Zlatne sandale s tankim remenčićima sjajno su se uklopile u ovu modnu priču Domenica u haljini splitskog brenda Arileo +1 Haljina je pokazana na modnoj reviji povodom 20-e godišnjice rada brenda Arileo

Točka na i antičke kombinacije bio je i pomno odabrani zlatni nakit, kakav su nosile žene toga doba te zalizana kosa – vječni klasik među frizurama.

Jelena Rozga u mrak haljini koja je spojila dva omiljena ljetna trenda Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana +5 Jelena Rozga na Melodijama Jadrana

Domenica u haljini brenda Arileo Domenica u haljini brenda Arileo (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju