Španjolska Zara je brend kojem ne mogu odoljeti ni žene koje imaju milijune na bankovnim računima. U Zarinim komadima tako viđamo španjolsku kraljicu Letiziju, princezu od Walesa Catherine Middleton, glumicu Blake Lively, model Rosie Huntington-Whiteley...

Galerija Domenica Domenica u bijeloj haljini iz Zare Domenica u bijeloj haljini iz Zare +2 Bijela haljina iz Zare

Zara ima brojne obožavateljice i među domaćim slavnim damama, a među odjevnim komadima koji često postanu jako popularni su Zarine haljine.

Njihov fan je i pjevačica Domenica Žuvela koja je haljinu iz Zare odabrala za dolazak na ljetnu zabavu magazina Story.

Bijela haljina iz Zare Bijela haljina iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o drapiranoj midi haljini s tankim podesvim naramenicama i visokim prorezom na prednjem dijelu, koji počinje s vezicom.

Bijela haljina koja pratili liniju tijela je bila dio Zarine prošlogodišnje kolekcije kada se prodavala po cijeni od 299 kuna.

Već na prvi pogled lako je zaključiti zašto se našla u mnogim ormarima. Prvi razlog je u ljetnim mjesecima popularna bijela boja zbog koje ova haljina, između ostalog, izgleda divno uz preplanulu put.

Tu je i omiljena midi dužina, ali i detalji koji halini daju dozu posebnosti. Osim toga, ovo je jedna od onih haljina uz koje nisu potrebni pretjerani dodaci kako biste izgledali odlično.

Domenica: Nepobjediva haljina za izdanje koje zaslužuje čistu modnu peticu Domenica u haljini splitskog brenda Arileo Jelena Rozga u haljini splitskog brenda Arileo Domenica u društvu Sare Jo +0 Domenica

Potvrdila je to i Domenica koja nije previše komplicirala prilikom slaganja modne kombinacije. Haljinu je uparila s metalik sandalama na visoku potpeticu, a u ruci je nosila bež torbicu.

Domenica u bijeloj haljini iz Zare Domenica u bijeloj haljini iz Zare (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)   Modne blizanke iz centra Zagreba u haljinama idealnim za ljeto Ulična moda iz centra Zagreba Prijateljice sa zagrebačke špice u bijelim haljinama Natikače ravnih potplata sjajan su dodatak bijelim haljinama +0 Detalji u ružičastoj boji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju