Residence Wellness u zagrebačkoj Dubravi, savršena je oaza za sve ljubitelje masaža, sauna, tretmana lica uz aromatične relax čajeve i meditativnu glazbu.

Pod stresom ste?

Burnout sindrom je pojam kojim odgovorite na pitanje poznanika „kako je na poslu“? Napeti ste u ramenima ili imate osjećaj u prsima kako ne možete dobro udahnuti...

Sad je pravo vrijeme da počnete misliti na sebe i svoje tijelo. Tijelo pamti sve što u njega unosimo, kako se prema njemu ponašamo i da li ga njegujemo. Biti odgovoran prema svom tijelu, nije simbol prestiža ili nekog nedokučivog luksuza. 

Briga o vlastitom tijelu, kroz fit lifestyle ili wellness tretmane, odlika je modernog čovjeka. Stresna sredina, obaveze i velika očekivanja drugih od nas; priznajte da i vi imate velika očekivanja od sebe samih, kriju napeto stanje kojem su izloženi duh i tijelo. U tom stanju, prije ili kasnije dolazi do kroničnog umora ili procesa pogodnog razvoju određenih poremećaja, pa čak bolesti, kao npr. poremećaj sna, ishrane itd.

PR PR

Odvojite vrijeme za sebe

Idealno mjesto za nadolazeće hladnije dane definitivno je Wellness Residence, tiha zen oaza smještena u zagrebačkoj Dubravi. Mjesto opuštajućeg ozračja krije saune koje će vam pomoći u jačanju duha i opuštaju tijela.

Wellness Residence u svojoj ponudi ima čak 3 različite vrste sauna gdje čak i najizbirljiviji mogu pronaći nešto za sebe.

Ako ste više ljubitelj visokih temperatura i niske vlažnosti zraka FINSKA sauna je pravi izbor za vas, ako pak više preferirate nešto niže temperature PARNA kupelj ili TURSKA sauna jasan su izbor.

Posebnost BIO saune leži u posudi sa svježim biljem koje se kuha na pari. Ekstrakti iz bilja se oslobađaju i ugodan miris ispunjava prostor saune. Koža se pri takvoj temperaturi opušta i iz nje se izlučuju toksini, a u tijelo ulazi para bogata ljekovitim aromama.

Sve tri saune djeluju blagotvorno na zdravlje, te imaju pozitivan učinak na cijelo tijelo. Idealan sljedeći korak nakon saune je masaža. U Wellness Residenceu savršeno se uklopila masaža oklagijom koja pomaže u borbi s celulitom. Uz ovu vrstu masaže tu je i tradicionalna anticelulitna masaža, sportska masaža..

Sad je savršeno vrijeme da si priuštite blagodati masaže i saune. Učinite nešto za sebe, vaše tijelo bit će vam zahvalno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju