Veličanstveno je sinoć bilo u splitskoj Spaladium Areni gdje je hrvatska glazbena diva Doris Dragović održala koncert povodom 40 godina karijere. Za veliku obljetnicu bogate glazbene karijere Doris je priredila spektakl za pamćenje očaravši publiku svojim pjesmama, glasom, ali i mladolikom pojavom.

Galerija Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 3 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 2 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 1 +5 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere

Za proslavu 40 godina i više nego uspješne karijere Doris Dragović izabrala je svečanu toaletu modernog dizajna koju pjevačica nosi fantastično. Na pozornici Spaladium Arene u Splitu Doris je zablistala u svjetlucavoj dvodijelnoj kreaciji u kombinaciji ljubičaste i ružičaste boje.

Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 5 Doris Dragović na pozornici Spaladium Arene zablistala je u svjetlucavoj dvodijelnoj kreaciji u kombinaciji ljubičaste i ružičaste boje (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Gornji dio šivan je u obliku haljine koja je s prednje strane mini dužine s rasporom dok je odostraga duža i bogato ukrašena aplikacijama sedefastog sjaja. Na desnom ramenu zanimljive kreacije nalazi se velika mašna, a predio dekoltea ukrašen je volanima i naborima. Ispod tog gornjeg dijela koji ostavlja kraljevski dojam Doris je nosila ružičaste hlače klasičnog kroja koje su dale savršenu ravnotežu naglašenom gornjem dijelu kreacije.

Doris Dragović: Ženstvena haljina koju su i kroj i boja učinili savršenom Doris Dragović u ružičastoj haljini - 3 Doris Dragović u ružičastoj haljini - 6 Doris Dragović u ružičastoj haljini - 5 +2 Doris Dragović u ružičastoj haljini - 4

Hana Huljić Grašo: Nepogrešive hlače koje većina Hrvatica ima u svojem ormaru Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 4 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 2 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 3 +0 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 1

Svečano izdanje za veliku obljetnicu Doris Dragović zaokružila je jačim make-upom, dok je kosu nosila u kovrčama i podignutu.

Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 7 Veličanstveno modno izdanje Doris Dragović za proslavu 40 godina karijere (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju