Prirodno svijetla put, noge i trbuh koji nikad ne potamne ili jednostavno samo 7 -10 dana godišnjeg - ako mislite da zbog ovog ne možete hodati ponosno i preplanulo, potpuno ste u krivu.

Kada zagrebete u znanstvene činjenice, otkriti ćete da kada je u pitanju preplanula put, svi imamo pigment. Stvar nije u tome čiji je jači, već u tome koliko je vaš prirodni pigment uspavan. Koliko ćete potamniti, ovisi o tome koliko ga dobro probudite i potaknete, a ne o tome koliko ste dugo na moru. Jeste li znali da to možete postići na potpuno prirodan i što je najbolje od svega, veoma povoljan način?

pr pr (Foto: PR)
Taj način otkrili smo pretražujući ovogodišnju ponudu proizvoda za samotamnjenje i to ne tako da smo gledali koji ima ljepše opise i slike, već smo istražili recenzije, ocjene i komentare stvarnih žena koje su proizvod koristile, te smo na kraju sami testirali. Zaključak našeg testiranja jest da ove godine s punim pravom pohvale pljušte na račun jedne posebne marmelade za brzo tamnjenje pod nazivom Premium Chocolate Marmalade. Proizvođač je Active Luxe, sestrinski brend Derma-Luxe Cosmeticsa, poznatog po revolucionarnom serumu za rast prirodnih trepavica, koji je zaludio žene diljem Europe.

Prve pohvale za ovu marmeladu idu odmah na račun pakiranja i mirisa. I zaista, u startu ćemo vam reći da ćete se uz ovu marmeladu osjećati premium – naime ambalaža u crno zlatnoj kombinaciji odaje luksuzan doživljaj, kojeg pojačava fino i jednostavno otvaranje te nevjerojatan čokoladni miris, zbog kojeg bismo je najradije pojeli. Zato nije ni čudo da u komentarima žene prvo pohvale miris, ali i teksturu, koja je dovoljno fluidna da se fino razmazuje i brzo upija, ali i dovoljno čvrsta da se ne topi i ne postaje vodenasta na suncu.

PR PR Foto: PR
Sljedeća stvar u svim osvrtima jest činjenica da već nakon prvog nanosa Premium Čokoladne Marmelade koža instant postaje tamnija i to za nekoliko nijansi. Naime, dovoljno je nanijeti i razmazati po tijelu, a za pojačani efekt pobrinut će se i sitne šljokice kojima je prošarana tekstura, a pomoću kojih ten, osim što je tamniji, djeluje sjajnije, mekše i zdravije. Tu mekoću omogućuje formulacija pod nazivom Care&Tan, budući da je ovo jedinstvena marmelada koja, uz sastojke za brzo tamnjenje, djeluje i kao body butter: sadrži karite maslac i arganovo ulje za dubinsku hidrataciju kože, čime sprječava njezino isušivanje uslijed visokih temperatura. I zaista, koža nakon nanosa ostaje nevjerojatno mekana.

PR PR Foto: PR
Uz daljnje korištenje, u svega nekoliko dana, čak i žene koje nisu na moru, uspjele su postići ravnomjerno preplanuli ten, uključujući potkoljenice i trbuh. U čemu je kvaka? Upravo u buđenju vlastitog prirodnog pigmenta. Naime, ova marmelada sadrži dobro poznate sastojke još iz starinskih narodnih recepata za poticanje tamne puti: maslinovo ulje, ulje mrkve i ulje ružmarina. Upravo zato izvući će iz vaše kože one najskrivenije pigmente pa ćete ovo ljeto bez problema uskočiti prvi put u svoj badić i izgledati kao da ste se upravo vratili s Maldiva.
Upravo je sad idealna prilika da isprobate Premium Čokoladnu Marmeladu, budući da je trenutno na popustu od čak 50% pa ju možete kupiti po cijeni od 129.95 HRK. Narudžbe idu isključivo preko njihovog webshopa kojeg možete pronaći ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju